Mesaj de felicitare adresat Înaltpreasfinţitului Mitropolit Vladimir cu ocazia cu ocazia jubileului de 65 de ani

2909

În lumina curată a popasului aniversar, prilejuit împlinirii a 65 de ani de frumoasă şi rodnică vieţuire a Înaltpreasfinţiei Voastre, strălucește binecuvântarea şi dragostea lui Dumnezeu.

În comuniune de rugăciune la această sărbătoare binecuvântată, aducem mulţumire lui Dumnezeu pentru darurile revărsate asupra Înalt Preasfinţiei Voastre, pe care le-aţi cultivat prin rugăciune şi osteneală, înţelepciune şi stăruinţă.

„Păstorul Cel Bun” (Ioan 10, 11) şi „Arhiereul mărturisirii noastre” (Evrei 3, 1) să Vă dăruiască în continuare aceeaşi râvnă plină de evlavie pentru Sfânta Taină a arhieriei şi mult ajutor în slujirea Bisericii şi a poporului  dreptcredincios.

Ne rugăm Mântuitorului Hristos să vă dăruiască şi de acum înainte multe şi frumoase aniversări precum şi rodnice şi binecuvântate împliniri spre slava lui Dumnezeu şi spre mântuirea credincioşilor.

Întru mulți și fericiți ani, Înaltpreasfinția Voastră!

Echipa revistei „Altarul Credinței”

 


Articole Asemănătoare
2426

Mesaj de felicitare adresat ÎPS Mitropolit Vladimir, cu prilejul prăznuirii sfântului ocrotitor

Cu prilejul prăznuirii Sfântul Cneaz Vladimir Întocmai cu Apostolii, ocrotitor spiritual al Înaltpreasfinţiei Voastre, permiteţi-ne de a Vă adresa alese urări de sănătate şi bucurii duhovnicești, pace și mult har de la Mântuitorul nostru Iisus Hristos! Hristos-Dumnezeul nostru, pentru rugăciunile Sfântul Cneaz Vladimir, să Vă dăruiască ajutorul Său sfânt pe drumul slujirii arhierești, pentru a ne fi încă mulți ani […]

Articole postate de același autor
3351

Dacă a greşit, a greşit înaintea lui Dumnezeu

Te înverşunezi cu răutate împotriva aproapelui tău, a confratelui tău, zicând că este aşa şi pe dincolo, un cărpănos, un rău, un înfumurat, că a făcut una sau alta. Ce treabă ai tu cu el? Dacă a greşit, a greşit înaintea lui Dumnezeu, nu a ta. Dumnezeu să-l judece, nu tu. Va răspunde pentru faptele […]