„Copilul nu mai are cancer”

4302

Au venit un domn și o doamnă cu un băiat de 13 ani și ne-au întrebat dacă avem loc de cazare pentru o noapte, pentru că în cealaltă zi trebuiau să-l interneze pe băiat.

Eu am întrebat ce are băiatul, iar ei au spus că are cancer. Au început toți trei să plângă. Le-am spus că dacă vor ca băiatul să nu mai aibă cancer, pentru că am mai avut cazuri de acestea, să ia o icoană, să o ducă în dormitor și să se roage până mâine dimineața:

„Iisuse scump, ajută-mă, Măicuță Sfântă, ajută-mă!” și vă promit, în numele Maicii Domnului, că mâine copilul nu mai are cancer. Au luat icoana și au plecat plângând și s-au rugat.

A doua zi dimineață au plecat la spital, pentru că aveau bilet de internare. I-au spus doctorului să mai facă încă o dată analizele, să vadă cum se mai prezintă băiatul. A făcut analizele și a strigat în gura mare „copilul nu mai are cancer”.

Vedeți dumneavoastră ajutorul Măicuței Domnului! Mulți dintre noi nu o respectăm, nu ne dăm seama cât ajutor ne poate da Măicuța Domnului.

Din Maica Domnului Apărătoarea Noastră, ed. Ortodoxia, București 2015, p.43-44


Articole Asemănătoare
5380

Cine nu știe că sfinții sunt persoane vii?

Când cineva ne respinge sau este supărat pe noi, ne apropiem de el, îl întrebăm de ce e supărat, nu cumva are ceva cu noi, îi facem un dar ca să-l îmbunăm, să-l înveselim, urmărim ce vrea ca să ne iubească mai mult sau ca să-l iubim; și este un om muritor, poate chiar păcătos. […]

Articole postate de același autor
1908

Apa darul lui Dumnezeu pentru oameni

Marți, 27 martie, la  Școala Duminicală Sfânta Cuvioasă Parascheva din orașul Ștefan Vodă s-a desfășurat o activitate cu tema APA – DARUL LUI  DUMNEZEU. “Dumnezeu ne învaţă cum trebuie să trăim, dându-ne exemplul apei. Apa, unde curge, duce viaţă cu sine şi o împarte celor care au nevoie de ea. Este bună şi generoasă. Ştie […]