Negresa de post cu merisoare

5380

O negresa de post pufoasă şi foarte gustoasă. Merişoarele îi dau un plus de gust şi savoare.

Ingrediente

2 cani faina
1 cana zahar 
1 cana merisoare
3 linguri cacao
1lingurita praf copt
1 cana apa
1/2 cana ulei
400 gr gem caise

Mod de preparare

Punem intr-un vas ingredientele uscate (faina, cacao, zaharul si praful de copt) Le amestecam si punem apoi gemul, apa si uleiul. Mixam compozitia apoi adaugam merisoarele. Daca nu aveti merisoare le puteti inlocui cu ce va pofteste inima: alune, caise uscate, stafide,nuci, etc. Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptor la foc mediu pana incepe sa se desprinda de mariginile tavii. Lasam sa se raceasca apoi taiem cubulete. Daca doriti puteti face o glazura de cacao pentru ele.


Articole postate de același autor
2175

Naşterea Cinstitului Slăvitului Prooroc Înaintemergătorului şi Botezătorului Ioan

Astăzi, când Biserica Ortodoxă sărbătorește Naşterea Cinstitului Slăvitului Prooroc Înaintemergătorul şi Botezătorul Ioan, ÎPS Mitropolit Vladimir a săvârșit Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie la Catedrala mitropolitană „Nașterea Domnului” din Chișinău. Alături de Înaltpreasfinția Sa s-a rugat PS Ioan, Episcp de Soroca, Vicar mitropolitan, dimpreună cu slujitorii Catedralei și numeroși creștini veniți din toate coluțurile Capitalei. Ioan […]