Înjurăturile influenţează negativ imunitatea organismului uman

5439

Omul de ştiinţă Ivan Beliavskii ani la rând a încercat să observe cum evoluează starea fizică a organizmului uman în cazul în care omul este obişnuit să înjure dar şi în cazul celor care evită acest păcat.

Cercetările au fost efectuate asupra a două grupuri de oameni: primul grup era constituit din oameni obişnuiţi cu sudalma, iar cel de-al doilea din oameni care nu erau stăpâniţi de acest păcat.

Cercetările au durat mai mulţi ani la rând şi în final s-a demonstrat că în organismul amatorilor de înjurături au apărut modificări de vârstă la nivel de celulă, aceştia s-au îmbolnăvit de diferite boli cronice.

Oamenii din al doilea grup – a celor care nu au înjurat arăta mai tineri cu 5, 10, şi chiar şi 15 ani de viaţă, deci aceştia arătau mai tineri decât ceilalţi şi mai tineri decât arată de obicei un om de vârsta lor.

Învăţatul a explicat acest fenomen prin faptul că fiecare cuvânt rostit de noi poartă în sine o anumită „încărcătură energetică” care în mod direct acţionează asupra genelor.

Specialiştii Centrului de Tehnologii Biochimice din cadrul Departamentului de Ştiinţe din Sibirsk au confirmat această constatare spunând că informaţia transmisă prin viu grai este într-adevăr în stare să modifice celulele ADN şi să influenţeze sistemul imunitar.

În tratarea unor pacienţi din Clinica Centrului Regional din Krasnoiarsk medicii s-au folosit de tarepia prin cuvinte, şi s-a constatat că, oamenii care au auzit din partea medicilor cuvinte ca ”bunătate”, „credinţă în Dumnezeu”, „dragoste” s-au însănătoşit cu 5-7 zi mai repede decât oamenii care au primit medicamentele obişnuite.

Institutul de genetică cuantică a desfăşurat câteva cercetări în timpul cărora s-a constatat că, mesajul, conţinutul vocabularului folosit de fiecare om are influenţă asupra genei umane.

Cromozomii oamenilor care înjură îşi schimbă într-un mod activ structura şi se auto-distrug, iar celulele ADN crează un «program negativ» pe care îl moştenesc urmaşii persoanei date.

Aceste cercetări de asemenea au arătat că înjurătura provoacă aşa numitul efect de mutaţie genetică identic cu cel produs de radiaţia solară. Deci înseamnă că obiceiul de a înjura este de fapt exact ca un „virus psihologic”, care-l programează atât pe omul în cauză cât şi pe urmaşii săi la involuţie.

Medicii şi savanţii au mai observat că acei copii născuţi din oameni care nu înjură sunt mult mai frumoşi şi sănătoţi decât cei născuţi din oameni care înjură, imunitatea acelora fiind mult mai slabă decât ar fi trebuit să fie în mod normal.

Trad. De Arhid. Dometian (Redco) Sursa: familiafericita.wordpress.com/


Articole Asemănătoare
6248

Ce ţi-e scris, în frunte ţi-e pus! Se poate schimba aceasta?

Un tânăr neliniştit a venit odată la marele duhovnic al timpurilor noastre, Sfântul Paisie Aghioritul. Nu se putea stăpâni în nici un chip. S-a aflat după aceea că un duhovnic nepriceput, în loc să-i dea un sfat înţelept tânărului, a pus toate problemele şi nenorocirile lui pe seama moştenirii genetice. Din cauza impasului în care […]

Articole postate de același autor
1510

A fost petrecut în ultimul drum pământesc Prof. univ. dr. hab. Dumitru Moldovan

În dimineața zilei de vineri, 17 august 2018, a fost petrecut în ultimul drum pământesc profesorul Dumitru Moldovan, tatăl preotesei Ruxanda Cheibaș. Cu binecuvântarea ÎPS Mitropolit Vladimir, la  Catedrala Mitropolitană „Nașterea Domnului” din Capitală, Sfânta Liturghie oficiată de către PS Ioan, Episcopul Sorocii, Vicarul Mitropoliei Moldovei, împreună cu un sobor de preoți și diaconi. La Parastasul […]