ASCO stabileşte punţi de colaborare cu Asociaţia “Salvați Viața”

1930

Miercuri seara, 2 martie, în cadrul Serilor duhovniceşti de la capela universitară, a fost invitată dna Aliona Bercaci, Coordonatoarea Asociaţiei "Salvați Viața", care pe parcursul a 6 ani a organizat campanii de colectare a sumelor necesare pentru operarea a 145 de copii.

În acest sens, urmează a fi stabilit un parteneriat între asociaţia de caritate şi cea studenţească, în vederea informării şi îndemnării creştinilor de a-i ajuta pe copiii în suferinţă.

La eveniment a fost prezent şi părintele Constantin Cojocaru, preşedintele Sectorului Sinodal Asistenţă Socială, care a povestit din propria experienţă, căci anul trecut i-a fost operată fiica la o clinică din Moscova.


Articole Asemănătoare
3633

Postul – armă de vindecare incontestabilă

În cadrul serilor duhovnicești, în data de 22 iunie 2016, la Biserica USM a ajuns dna Floarea Damaschin. Tema discuției a vizat postul. Subiect discutat pe larg de numeroase fețe importnte din istoria creștinismului, postul, în cadrul întâlnirii din această seara, a fost abordat din perspectiva implicațiilor sale asupra sănătății. Pornind de la faptul că […]

Articole postate de același autor
9100

Ce înseamnă să te supui soțului și ce înseamnă să-ți iubești soția?

Fiecare are câte un model de supunere și câte un model de iubire clar. Cred că a te supune soțului nu înseamnă a-i mirosi ciorapii murdari, a-l descălța de ciorapi și nici a-i admite toate mojiciile. Dacă cel mai bun prieten este cel care te apără de tine însuți, înseamnă că cea mai bună soție […]