Gestul admirabil făcut de o poliţistă. A alăptat de urgenţă un bebeluş, deoarece personalul spitalului a considerat copilul “murdar”

3933

Sentimentul de a fi mamă este unul minunat, iar puterea instinctului matern adesea copleşitoare. Fie că este vorba de un copil biologic sau nu, dragostea dintre mamă şi copil este o legătură cu adevărat specială. O mamă va fi astfel toată viaţa ei şi va extinde tot ce înseamnă acest lucru asupra oricărui copil care are nevoie de ajutorul său.

Exact acest instinct a transformat o femeie ofiţer de poliţie din Argentina într-o eroină, după ce a făcut ceva care i-a surprins până şi pe medici. Cu toate că cazul a avut loc în luna august a anului curent, este unul care merită a fi mediatizat.

Celeste Ayala de la Berisso, Argentina, era de serviciu asigurând paza şi protecţia unui spital din Buenos Aires, când un copil malnutrit care plângea a fost adus de urgenţă într-unul dintre saloane.

Văzând că personalul medical era prea ocupat să-l asiste, Celeste a întrebat dacă ar putea să-l ţină în braţe şi să-l mângâie. A observat că bebeluşul îşi punea pumnul în gură; un semn pe care toate mamele îl cunosc ca fiind legat de lipsa hranei!

Fiind la rândul ei mamă, instinctul matern al lui Celeste şi-a făcut imediat apariţia, aceasta luând copilul în braţe pentru a-l alăpta, în ciuda faptului că micuţul a fost considerat "murdar" de către personalul spitalului.

Potrivit publicaţiei Daily Mail, Celeste a declarat presei locale: "A fost un moment trist, mi s-a rupt sufletul văzându-l aşa, societatea ar trebui să fie sensibilă la problemele care afectează copiii. Acest lucru trebuie să înceteze".

Potrivit presei locale, bebeluşul este cel mai mic dintre cei şase fraţi şi mama lor se luptă singură să-i crească.

Un coleg a fost atât de impresionat de gestul altruist al lui Celeste, încât i-a făcut o poză: "Vreau să fac public acest mare gest de dragoste pe care l-ai făcut astăzi pentru acest copil mic pe care deşi nu îl cunoşteai, nu ai ezitat să te porţi cu el ca o mamă. Nu ţi-a păsat că era murdar, aşa cum l-a considerat personalul spitalului. Bună treabă colega."

Imaginea a devenit virală, cu peste 100.000 de persoane care au apreciat gestul şi alte sute care au lăsat câte un comentariu.

Antonella Romano, o prietenă de-a poliţistei, a scris un mesaj impresionant: "Nu m-aş fi aşteptat la mai puţin de la tine! Nu eşti doar o femeie grozavă, ci şi o mamă minunată. Ce mândrie, cei care te cunosc ştiu că tot ce faci este cu dăruire".

Ce gest minunat al unei femei care a devenit mamă de urgenţă pentru un copil care avea nevoie de ajutor. Pentru noi, Celeste Ayala este o eroină şi dorim să ajutăm la împărtăşirea gestului său altruist cu oamenii din întreaga lume.

sursa publika.md


Articole postate de același autor
3391

Întâlnirea istorică între papa Francisc și patriarhul Kiril

Întâlnirea istorică între șeful Bisericii Catolice, papa Francisc, și liderul Bisericii Ortodoxe Ruse, Patriarhul Kiril, a început în jurul orei 21:20 (ora Romaniei), la Havana. Întâlnirea fără precedent de la Havana, prima din istorie între un papă și un patriarh rus, ar putea deveni un pas uriaș spre vindecarea unui rupturi de un milieniu dintre […]