Cum să abandonezi asemenea sufleţel ? Un băieţelul de la casa de copii care îşi caută o familie!

7826

În spitalele noastre trăiesc singuri şi chinuiţi sute de copii abandonaţi de părinţi; bebeluşi sănătoşi care n-ar avea ce să caute acolo. Micuţii sunt aduşi la tratament şi lăsaţi pur şi simplu acolo. Degeaba plâng după mamele lor. Nimeni nu mai vine vreodată să-i recupereze.

Într-o astfel de situaţie se află şi un băieţel, care este internat la secţia de toxicologie Spitalul Grigore Alexandrescu. Mesajul postat de o tânără pe pagina sa de Facebook a devenit viral şi poate, astfel se găseşte o familie pentru acest îngeraş.

’În salonul în care prietena mea se afla este un băieţel de la casa de copii. Îşi bagă singurel suzeta în guriţă, nu plânge, nu scoate un zgomot. Când îl doare ceva nu are cui să-i spună, sau mama să-l culce pe picioare. Când mă gândesc că multe cupluri dau mii şi mii de euro să poată concepe un copil şi cei care dau naştere unor copii frumoşi şi sănătoşi îi lasă... Cum să abandonezi asemenea sufleţel ? ... Daţi share mai departe poate îi găsim şi lui o familie ! Se află la secţia de toxicologie Spitalul Grigore Alexandrescu’’, este mesajul postat de o tânără pe pagina sa de Facebook.

15976954-400615113604933-1087776278487590626-n


Articole Asemănătoare
5743

Dragostea de mamă pentru toți

 Gheronda, cum poate cineva să strângă întreaga lume în inima lui? – Cum poate îmbrăţişa toată lumea, când mâinile lui sunt mici? Pentru a strânge cineva toată lumea în inima lui, trebuie să-şi lărgească inima. – Şi cum se face lucrul acesta? – Cu dragostea. Dar nici aceasta nu ajunge. Este nevoie de dragoste de […]

Articole postate de același autor
7117

Împărtăşirea cu aceeaşi linguriţă nu poate îmbolnăvi!

Putem constata astăzi, deşi numai în situaţii izolate, solicitarea exagerată a unor credincioşi ca pentru împărtăşirea lor cu Sfântul Trup şi Sânge al Mântuitorului să fie întrebuinţate mai multe linguriţe, sterilizate succesiv în timpul întrebuinţării lor. Aceasta, pornind de la frica pe care ei o manifestă, aceea de a nu se contamina cu unele boli […]