Discuţie de suflet cu liceenii din s.Pelinia, Drochia

1914

Părintele Octavian Moşin a fost invitatul special al Seminarului profesorilor de Religie din raionul Drochia, desfăşurat în incinta Liceului Teoretic Pelinia.

În cadrul seminarului părintele a avut o discuţie de suflet cu liceenii instituţiei, abordând tema: „Să luăm aminte!”, venind cu gânduri şi îndemnuri pentru tinerii prezenţi.

Au urmat întrebări şi răspunsuri la cele mai stringente frământări lăuntrice ale tinerilor.


Articole Asemănătoare
1641

În Protopopiatul Drochia s-a desfășurat Festivalul raional al cântecului pascal – „Ziua Femeii Creştine” şi „Ziua Familiei”

Cu binecuvântarea  ÎPS Vladimir, Mitropolitul Chişinăului şi a Întregii Moldove  şi cu stăruinţa Protopopului de Drochia, protoiereului mitrofor Pavel Vuluţa, duminica 30 aprilie, în incinta gimnaziului din s. Miciurin, r. Drochia a avut loc Festivalul raional al cântecului pascal – „Ziua Femeii Creştine” şi „Ziua Familiei”, activitate organizată de protopopiat în parteneriat cu Direcția Învățământ, Tineret și […]

Articole postate de același autor
1971

Cinstirea sfintelor icoane în cultul creştin – Simpozion în Săptămâna Tineretului Ortodox la Facultatea de Litere, USM

A devenit deja o bună tradiţie ca în preajma Învierii Domnului, Facultatea de Litere a Universităţii de Stat din Moldova să găzduiască Simpozionul „Mergând spre Înviere”, care adună profesori, studenţi, masteranzi şi oameni de bună credinţă, dornici de a sorbi mai mult din cele sfinte. Iniţiativa acestei activităţi aparţine dnei Irina Condrea, prof. univ. dr. hab, […]