Ședința administrativă a preoților din Protopopiatul de Cahul

1696

Luni, 4 iulie 2016, de ziua pomenirii aflării moștelor Sfîntului Maxim Grecu și Sfîntului Mucenic Iulian, cu binecuvântarea Preasfințitului ANATOLIE Episcop de Cahul și Comrat, în biserica cu hramul „ Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil ” din s. Brînza r-nul Cahul, a avut loc ședința administrativă a preoților din Protopopiatul de Cahul.

După oficierea Sf. Liturghii și a unui Te – Deum de sănătate înaintată de către Protopopul circumscripției Cahul protoiereu Teodor Tîrsîna însoțit de către parohul s. Brînza protoiereu Dionisie Grăjdeanu și soborul preoțesc al r-nului Cahul. A urmat, ca de obicei, mărturisirea preoților de către Duhovnicul r-nului Cahul protoiereu Serghie Vidmichi.

În continuare s-a desfășurat ședința propriu zisă susținută de Secretarul Episcopiei de Cahul și Comrat protoiereu Mihail Mungiu.  Au urmat  comunicări administrative, fiind abordate diverse aspecte ce țin de activitatea culturală, pastoral-misionară și administrativă a parohiilor din Protopopiatul de Cahul.

sursa http://eparhiasud.md/


Articole postate de același autor
5508

Fără iubire, rugăciunea nu foloseşte, sfatul răneşte…

Mai presus de toate este iubirea. Lucrul de care trebuie să ne îngrijim, copiii mei, este iubirea pentru celălalt, sufletul său. Tot ceea ce facem – rugăciune, sfat, mustrare – să facem cu iubire. Fără iubire, rugăciunea nu foloseşte, sfatul răneşte, mustrarea îl vatămă şi-l nimiceşte pe celălalt, care simte dacă îl iubim sau nu, […]