Ziua copiilor la Ungheni

Ziua copiilor la Ungheni

2037

Miercuri, 1 iunie 2016, a fost o zi plină de activități și surprize pentru copii. În incinta Centrului Eparhial din orașul Ungheni, la orele 15:00, cu binecuvîntarea Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, Departamentul Eparhial Activitate Pastorală Pentru Tineret în parteneriat cu Asociația Tinerilor Ortodocși din Moldova a desfășurat un șir de activități de Ziua internațională a copiilor. Activitatea a fost desfășurată de către Vicepreședintele ATOM - Ungheni, Dorina Pătrașcu a pregătit o serie de jocuri, cântece, dansuri, dar și o lecție ce avea ca subiect ,,familia". Toți copiii au participat activ și s-au bucurat împreună cu noi de această zi fascinantă.

Întâlnirea cu micii participanți a fost una plină de entuziasm pentru că aceștia au dat dovadă de interes maxim, fiind receptivi la jocurile distractive care au fost organizate. La final pentru că și-au dat silința micuții participanți au primit dulciuri și baloane, plecând satisfăcuți spre casă. În această zi toți în suflet au fost copii!!!

O altă activitate în care au fost incadrați copiii a fost desfășurată în s. Buțeni, r-nul Hîncești, unde copiii au venit cu o programă deosebită sub conducerea pr. Vasile Prepeliță.

Totodată au fost desfășurate activități pentru copii și în alte localități din cuprinsul Episcopiei de Ungheni și Nisporeni.


Articole Asemănătoare
3795

Doi soți din raionul Dondușeni cresc și educă cinci copii abandonați

Sunt copiii din vis. Cinci la număr și sunt cea mai mare avere a familiei Teslari din satul Rediul Mare, raionul Dondușeni. Deși nu au copii biologici, casa le este plină de micuți, luați deocamdată în regim de plasament de la orfelinat. Abandonați de propriii părinți, micuții se bucură de o viață normală de familie […]

Articole postate de același autor
11282

Frate… nu cârti. Aşa-i voia Domnului!…

Uneori, neînţelegând voia lui Dumnezeu, nouă, oamenilor, anumite lucruri care se petrec sub soare, ni se par nedrepte. Şi aproape suntem ispitiţi să cârtim şi să ne împotrivim voii lui Dumnezeu. Iată de ce literatura duhovnicească este foarte bogată la acest capitol, şi ne spune că, şi atunci când unele lucruri ni se par absurde, […]