Zi cu soare: ASCO – invitând la sărbătoare

2591

Pe data de 14 februarie tinerii își găsesc motiv de sărbătoare. Pentru unii prilej e Ziua îndrăgostiților, sărbătoare importată din Occident, cei din ASCO au găsit frumusețea în participarea la Sf. Liturghie din zi de duminică.

Totodată tinerii ortodocși au profitat de ziua senină și au mers în oraș pentru a informa alți tineri cu privire la Sărbătoarea Tineretului Ortodox, celebrată în ziua de 15 februarie. Ei au transmis câte un mesaj referitor la adevărata dimensiune a dragostei, în accepție creștină, distribuind pliante cu gânduri de valoare.

De asemenea, ASCO a făcut invitație la sărbătoarea hramului Bisericii ,,Întâmpinarea Domnului’’, USM, care va avea loc în data de 15 februarie.

Sincere felicitări tinerilor ortodocși cu ocazia sărbătorii de mâine!


Articole Asemănătoare
4345

Atenţie! Campania „FAŢĂ CĂTRE FAŢĂ”

Revista „Altarul Credinţei” în parteneriat cu Asociaţia Studenţilor Creştini Ortodocşi iniţiază în perioada 15 februarie2016 – 15 februarie 2017 Campania „FAŢĂ CĂTRE FAŢĂ”. Intenţionăm să vizităm zilnic câte o familie sau persoană care ne poate servi drept exemplu în depăşirea dificultăţilor şi a crizelor vieţii. Astfel, vrem să demonstrăm că acest pământ are atâţia eroi, […]

Articole postate de același autor
2372

Slujire Arhierească în Parohia „Sf. M. Mc. Gheorghe” din s. Păruceni, r. Nisporeni

Luni, 11 decembrie 2017, cînd Biserica Ortodoxă prăznuieşte pe Sfîntul Cuvios Mucenic Ștefan și pe Sfîntul Sfințit Mucenic Serafim, la solicitarea creștinilor din satul Păruceni, raionul Nisporeni, Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, a oficiat Sfînta Liturghie în biserica din localitate cu hramul „Sf. M. Mc. Gheorghe”. În dimineața zilei Preasfinţia Sa, a fost întîmpinat călduros de Protopopul Raionului […]