Invitație la sărbătorirea Sfintei Fericitei Agafia de la Mănăstirea Cușelăuca

934

Multstimați Prieteni, Preacuvioși și Preacucernici Părinți, iubiți frați și surori în Domnul, cu ajutorul Bunului Dumnezeu, la data de 22 iunie 2022 pentru al șaselea an consecutiv o vom sărbători pe Sfânta Fericita Agafia a cărei moaște se află în Mănăstirea Cușelăuca.

Având în vedere perioada de grea încercare pentru întreaga creștinătate ortodoxă din toată lumea acum mai mult ca oricând avem nevoie să rugăm pe sfinții mijlocitori și rugători către Dumnezeu pentru noi, cu această ocazie VĂ INVITĂM să ne rugăm și să cerem împreună Sfintei Agafia să mijlocească către Dumnezeu pentru PACE în țărișoara noastră și în toată lumea.

Să ne rugăm Sf. Agafia și pentru cei aflați în necazuri, în boli și suferință, fiindcă ea este grabnică ajutătoare și mângâietoare în nevoi.

Vă aducem la cunoștință că racla cu Sf. MOAȘTE a SF. AGAFIA va fi deschisă din data de 21 iunie ora 17.00, când se va începe Vecernia cu Privegherea. Astfel, fiecare creștin va avea posibilitatea de a se închina la Sf. Moaște.

  1. Prima Liturghie se va începe la ora 3.00, noaptea.
  2. La ora 8.00 va fi întâmpinarea Înaltpreasfințitului Mitropolit Vladimir al Chișinăului și al Întregii Moldove, după care va urma Sf. Liturghie de sărbătoare împreună cu cei prezenți.

Vă așteptăm să fiți cu noi să o lăudăm în rugăciune pe Fericita Agafia,

căci „celor drepți li se cuvine laudă” (Ps. 32, 1)

Sfântă Fericită Maică Agafia, roagă-te lui Dumnezeu pentru noi!

 

Sursa: ortodox.md


Articole postate de același autor
422

ÎPS Arhiepiscop Petru a târnosit biserica „Icoana Maicii Domnului – Grabnică ascultătoare” din or. Călărași

Luni, 19 decembrie, 2022, când este pomenit Sfântul Părintei Ierarh Nicolai, Înaltpreasfințitul PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, a săvârșit Dumnezeiasca Liturghie la biserica „Icoana Maicii Domnului – Grabnică ascultătoare” din or. Călărași. În dimineața zilei, Înaltpreasfinția Sa a fost întâmpinat călduros de parohul acestei biserici, Prot. Rodion DASCĂL, împreună cu familia, soborul de preoți și credincioșii prezenți. După aceasta, Înaltpreasfințitul Arhiepiscop […]