Centrul Social ”Agapis” a sprijinit inaugurarea Muzeului Spitalului Clinic de Psihiatrie

1339

Către ziua Ziua lucrătorului medical și al farmacistului Spitalul Clinic de Psihiatrie din Chișinău a inaugurat muzeul instituției, care prezintă file de istorie timp de 126 de ani de la înființare.

La realizarea acestui proiect s-a implicat și Centrul Social ”Agapis”, care cu binecuvântarea ÎPS Mitropolit Vladimir, a susținut lucrările de amenajare a muzeului.

La ceremonia de inaugurare a muzeului a participat preotul Octavian Moșin, director executiv al Centrului ”Agapis”, care a transmis un mesaj din partea ierarhului cu prilejul zilei profesionale și a salutat frumoasa realizare, la care s-a muncit mai bine de un an.

Din partea administrației spitalului au fost transmise sincere mulțumiri Bisericii Ortodoxe pentru tot sprijinul acordat instituției și pacienților pe parcursul anilor.


Articole postate de același autor
2437

Acțiuni filantropice în parohia ,,Adormirea Maicii Domnului” din orașul Nisporeni

Cu binecuvântarea Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, în parohia sus numită, preotul Petru CIOBANU a desfășurat în această perioadă de pandemie mai multe activități social-filantropice menite să susțină familiile social vulnerabile care se confruntă cu lipsuri materiale și au nevoie specială de ajutor. Donațiile provin din partea familiilor Turculeț Gheorghe, Pahomea Vasile și […]