Aleksandr Lukașenko, despre pandemia Covid-19: Dumnezeu ne-a pedepsit pentru lipsa de respect faţă de natură

1584

Pandemia de coronavirus este o pedeapsă divină împotriva omenirii pentru atitudinea sa lipsită de respect faţă de natură, a declarat marţi preşedintele din Belarus, Aleksandr Lukaşenko, citat de agenţiile de presă EFE, Interfax şi RIA Novosti, scrie Agerpres.

„Dumnezeu, probabil, ne-a pedepsit cu acest coronavirus pentru comportamentul nostru lipsit de respect faţă de natură. Dacă nu vom avea o relaţie armonioasă cu natura, nu vom fi sănătoşi, iar copiii noştri vor trăi în mizerie”, a spus el în timpul unei vizite la grupul industrial Gorizont, potrivit agenţiei de stat Belta.

Grupul are o vastă arie de activitate, de la fabricarea de echipamente electrice, sisteme de încălzire şi bucătării până la automobile.

Iniţial, Lukaşenko a negat că ar exista vreo pandemie de Covid-19, calificând-o drept o „psihoză în masă”. El recomanda ca antidot la infecţiile cu SARS-CoV-2 vodca, hocheiul pe gheaţă sau munca pe ogoare la volanul unui tractor, dar ulterior nu a avut de ales şi a recunoscut existenţa Covid-19, întrucât el însuşi a contactat virusul.

 

Sursa: unimedia.info


Articole postate de același autor
423

Un deceniu de mărturisire online – zece ani de activitate a portalului Moldova Ortodoxă

Cu ocazia aniversării a zece ani de la fondarea portalului ortodox.md „Moldova Ortodoxă”, prin binecuvântarea Înaltpreasfințitului Mitropolit Vladimir și cu participarea a mai bine de patruzeci de invitați, la Palatul Mitropolitan a avut loc o întrunire festivă dedicată acestei importante realizări de mediatizare a conținutului Ortodox în online-ul autohton. În cuvântul său de salut, Întâistătătorul […]