Episcopul Ioan al Sorocii a liturghisit în parohia „Adormirea Maicii Domnului” din s. Sălcuța, r. Căușeni

213

Luni, 24 mai 2021, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului VLADIMIR, Mitropolitul Chișinăului și al întregii Moldove, Preasfințitul Ioan, Episcop de Soroca, Vicar mitropolitan, a slujit Sfânta Liturghie la biserica „Adormirea Maicii Domnului” din satul Sălcuța, raionul Căușeni.

Cu prilejul aniversării a 45 de ani ai vieții și 25 de ani de slujire jertfelnică Sfintei Biserici, parohul bisericii, protoiereul Nicolae JELIHOVSCHI, a fost decorat cu „dreptul de a săvârși Sfânta Liturghie cu ușile împărătești deschise până la rugăciunea Tatăl nostru”.

După slujbă a fost sfințită cantina socială din curtea bisericii.

A urmat o vizită și o discuție de suflet cu cadrele profesoral-didactice și elevii Liceului Teoretic „Meșterul Manole” din localitatea Sălcuța, raionul Căușeni.

Episcopul Ioan a adus sincere mulțumiri Dnei director Liuba PLEȘCA, profesorilor și elevilor instituției pentru această întâlnire cordială!

Sursa: ioanmosnegutu.info


Articole postate de același autor
760

Dacă copilul nu primeşte suficientă dragoste, sufletul lui se ofileşte

Dacă copilul nu primeşte suficientă dragoste, sufletul lui se ofileşte ca o plantă la întuneric. Apar aşa-numitele „deviaţii psihice”, dificultăţi de caracter şi defecte de personalitate, mergând până la boli psihice. Egocentrismul nu este înnăscut la copil, aşa cum presupun numeroşi psihologi. Noi vedem că el este inerent copiilor lipsiţi de dragostea părintească şi care […]