Directorul Casei de Copii, PS PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni a felicitat copiii de aici cu ziua Internaționala a Copilului

1610

La 1 iunie 2020, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, în incinta Casei de copii ”Preafericitul Iosif” din mun. Chișinău a avut loc o mică sărbătoare de suflet!

Directorul Casei de Copii, PS PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni a felicitat copiii cu această sărbătoare însemnată pentru ei, dorindu-le să fie copii ascultători, sârguincioși, harnici și prietenoși, iar surpriza sărbătorii a fost torta deosebit de gustoasă și înghețata delicioasă!

Copiii au fost nespus de bucuroși și în semn de recunoștință au prezentat un mic concert, mulțumindu-i Preasfințitului pentru grija, dragostea și căldura părintească de care s-au bucurat pe parcursul acestor ani.

La finele sărbătorii toți copiii au făcut poze în grup, apoi fiecare cuplu de frați și surori s-au fotografiat cu PS Episcop PETRU!

Sărbătoarea s-a încheiat cu un ”Mulți ani trăiască!” cântat din suflet pentru cei care s-au jertfit la creșterea și educarea copiilor.

Sursa: episcopia-ungheni.md


Articole postate de același autor
956

Duminica dinaintea Botezului Domnului la Catedrala „Adormirea Maicii Domnului” din orașul Soroca

În Duminica dinaintea Botezului Domnului, Preasfințitul Ioan, Episcop de Soroca, Vicar mitropolitan, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi a oficiat Sfânta Liturghie la Catedrala episcopală „Adormirea Maicii Domnului”, din orașul Soroca. În cuvântul de învățătură, Preasfinția Sa a subliniat că: “Pericopa Sfintei Evanghelii de astăzi, ne înfățișează pe Sfântul Ioan Botezătorul – cel […]