Ce face umanitatea de 2000 de ani? Aşteptă Sfârşitul Lumii!

3926

Ce face umanitatea de 2000 de ani? Aşteptă Sfârşitul Lumii!
Semne, minuni, secte neocreștine, creștine.. unii pe deal.. unii la 1000 de ani, unii la 2000 de ani, Calendarul Mayaşilor, Profețiile lui Nostradamus.. prostii de tot felul!


Și se uită Dumnezeu la noi si spune: "Oare ăștia sunt tâmpiți? De pocăit nu se pocăiesc, de postit nu postesc, de curvărie nu se lasă, de băut nu se lasă, de fumat nu se lasă, de dușmănie nu se lasă... dar îi interesează când vin Eu!!!
Ce-o fi în capul lor? Oare ăștia nu se gândesc că merg in îad?"
Şi îi lasă să se agite în prostia lor, caută OZN-uri, fac telescoape astronomice, să vadă cerurile, galaxiile, caută extratereştri prin univers, lumi pierdute şi alte civilizaţii!
Şi Dumnezeu râde de dânșii..
Săracii de voi! Cred că Fiul Meu degeaba se întrupează pe jertfă, în Sf Altar ăn fiecare dumninică, pentru că voi sunteţi mai răi ca dobitoacele! Şi îl lasă pe om să înnebunească!
Minte au şi nu pricep, ochi au şi nu văd, urechi au şi nu aud! Deşi Hristos a spus în Evanghelie: Cine are urechi de auzit, să audă!
La glasul Arhanghelului şi la Trâmbiţa Judecăţii, într-o clipeală de ochi, toţi ne vom scula într-o clipă! Nu toţi vom muri dar toţi ne vom schimba!
Ce dogmă mare!?! Închipuiţi-vă că noi stăm azi la predică, şi în această secundă vine Sfârşitul Lumii.
Noi nu apucăm să gustam moartea şi ne-am transformat duhovniceşte pe norii cerului ca oameni duhovniceşti!
Pentru că asta e chemarea!
Vremile şi anii sunt in mana Domnului! Nu stie nici Fiul, nici ingerii ceasul acela, ci numai Tatal! Si care este semnul Tatalui?
La vremea de apoi, se vor ridica dintre voi hristoşi mincinoşi şi antihrişti care nu va vor vorbi vouă, ci împotriva lui Dumnezeu.
Şi cum vor vorbi? Păi simplu...
Vine un nebun si scrie Apocslipsa 13 (aşa se cheamă cartea) şi spune că trebuie să ai linii pe frunte, să te monitorizeze, să te electronizeze, să te bage cu degetele în priză, să te pună la calculator. Băi tată, n-are treaba dracul cu calculatorul!
Dracul are treabă cu inima omului, cu sufletul lui, cu raţiunea lui, cu mintea lui, cu inteligibilul lui, cu imaginaţia lui.. acolo-l doboară!
Mintea e Podul Dracilor, aşa spun sfinţii părinţi! Acolo se cuibăreşte satana şi te pisează: Fură! Dă în cap! Ucide! Bea! Mănâncă! Distrează-te! Drestabăleăza-te! El numai îţi şopteşte şi tu "fraierică, fără minte" percutezi şi le faci pe toate! Şi eu mă tem de calculator şi monitorizare electonică. Ca să vezi cât de viclean e dracul, unde te mână şi unde te lucrează! Hristos a zis: Privegheaţi şi vă rugaţi că nu ştiţi vremea şi ceasul în care vine Fiul Omului! Ce treabp au ăştia să-şi facă buncăre, să-şi facă sateliţi, să-şi sape tuneluri pe sub pământ?!
Auzi ce spune Psalmistul David: "De focul mâiniei lui pădurile vor arde ca fânul, şi munţii se vor topi ca ceara..! Că vine, că vine să judece lumea!
Când materia va dispărea, va fi cer nou şi pământ nou!
Şi atunci te întreb dragă domn al meu, cu buncărul, cu proviziile şi cu toate canalele pe sub pământ: Când s-a topit pământul, pe care Dumnezeu l-a făcut din nimic şi îl înnoieşte din nimic, ce faci tu măi.. cu buncărul? Că ai titlu de proprietate !? Uite, Dumnezeu, calcă titlul tău de proprietate!
Aţi rătăcit cărarea! Trebuia să trimită Dumnezeu, îngeri psihiatri să îi tămăduiască psihic! Deci fraţilor, Judecata este înfricoşătoare pentru măreţia cu care se va arăta Dumnezeu în Slava Lui! Ce ne-a propovăduit, de-a lungul celor 7000 de ani, de când există umanitatea, ne va arăta pe faţă ce ne-a cerut de la chipul şi icoana Lui!


Articole postate de același autor
1657

Duminica Înfricoșătoarei judecăți la Catedrala Episcopală ,,Sf. Bnc. Knz. Alexandru Nevski” din Ungheni

În Duminica Lăsatului sec de carne, 19 februarie 2017, numită şi Duminica Înfricoşatei Judecăţi, Preasfinţitul PETRU, Episcop de Ungheni şi Nisporeni a oficiat Sfînta şi Dumnezeiasca Liturghie în Catedrala Episcopală ,,Sf. Bnc. Knz. Alexandru Nevski” din oraşul Ungheni.    În dimineaţa zilei, Preasfinţia Sa, a fost întîmpinat de soborul de preoţi slujitori împreună cu candidatul spre hirotonire în trepta de preot, diaconul Eugen şi […]