„Veniți acasă, cât mai sunt cei dragi în viață”

1784

Jurnalistul Dorin Galben, în parteneriat cu CIOFilm, a lansat aseară un filmuleț emoționant dedicat Sărbătorilor Pascale. Scenariul descrie revenirea în Moldova a protagonistului împreună cu fiica sa.

Personajul îi povestește copilei despre Moldova, despre Chișinău și despre locurile unde a crescut și a copilărit. Aceștia cumpără un buchet imens de lalele și bomboanele care i-au plăcut toată viață bunicii și merg să o viziteze.

Prin intermediul spotului, creatorii acestuia îndeamnă moldovenii să revină cât mai des în Moldova și să își revadă oamenii dragi. Vedeți producția integrală mai jos.


sursa zugo.md


Articole postate de același autor
302

Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir a fost primit de către Patriarhul Ierusalimului, Preafericitul Teofil al III-lea

Vineri, 26 aprilie, în contextul pelerinajului întreprins de către Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Vladimir în Țara Sfântă pentru a aduce Lumina Sfântă în Republica Moldova, Ierarhul a fost primit de către Preafericitul Părinte Teofil al III-lea, Patriarhul Ierusalimului. Mitropolitul a fost însoțit de către Prot .mitr. Dr. Vadim Cheibaș, Secretarul Mitropoliei Moldovei și un grup de […]Urmăriți-ne pe Facebook!