Nu mai umblați cu fruntea-n jos că sunteți ortodocși!

Nu mai umblați cu fruntea-n jos că sunteți ortodocși!

4856
 

Nu mai umblați cu fruntea-n jos că sunteți ortodocși. Ridicați-vă frunțile, ridicați-vă spatele. Coloana vertebrală a ortodoxiei este Crucea lui Hristos. Hristos nu stă pe Cruce umilit şi cocoşat. Stă ca un Dumnezeu care ştie că învie ca să ne fie începătură învierii noastre.


Articole Asemănătoare
1416

PS Petru, Episcop de Ungheni si Nisporeni, în mijlocul tinerilor participanţi la tabără

  Cu binecuvîntarea Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, în Episcopia noastră, în perioada 5 – 8 iunie, a fost organizată tabăra de vară: Tinerețea – De la egal la egal amical, de către Sectorul Eparhial Activitate Pastorală pentru Tineret în parteneriat cu Asociația TInerilor Ortodocși din Moldova, unde au fost incadrați 80 tineri […]

Articole postate de același autor
1617

Atenţie, părinţi! Un alt ,,joc sinucigaș” pentru copii

Părinții din Rusia se confruntă cu distribuirea în masă în rândul copiilor a unor imagini periculoase despre  „transformarea în zână focului.” O fetiță se juca un joc pe calculator, părinții o credeau în siguranță, dar jocul a declanșat o tragedie. Iată cum s-a întâmplat totul. Poliția investighează o înșelăciune pe rețelele sociale care este inspirată […]Urmăriți-ne pe Facebook!