Actualitate

Negresa de post cu merisoare

6260

O negresa de post pufoasă şi foarte gustoasă. Merişoarele îi dau un plus de gust şi savoare.

Ingrediente

2 cani faina
1 cana zahar 
1 cana merisoare
3 linguri cacao
1lingurita praf copt
1 cana apa
1/2 cana ulei
400 gr gem caise

Mod de preparare

Punem intr-un vas ingredientele uscate (faina, cacao, zaharul si praful de copt) Le amestecam si punem apoi gemul, apa si uleiul. Mixam compozitia apoi adaugam merisoarele. Daca nu aveti merisoare le puteti inlocui cu ce va pofteste inima: alune, caise uscate, stafide,nuci, etc. Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptor la foc mediu pana incepe sa se desprinda de mariginile tavii. Lasam sa se raceasca apoi taiem cubulete. Daca doriti puteti face o glazura de cacao pentru ele.


Articole Asemănătoare
25197

Chifteluțe călugărești din legume

Ingrediente: 2 morcovi; 1 ceapă; 1 țelină mică; 2 cartofi; 1 lingură de pătrunjel tocat; 7 căței de usturoi; 250 ml de untdelemn; 2 linguri de făină; 1 cutie de ciuperci; 1 lingură de mărar; sare; piper; Mod de preparare: Se curăță ceapa, morcovii, țelina și cartofii, se spală și se dau prin răzătoare, se […]

Articole postate de același autor
1934

Duminica Floriilor | Numeroși soroceni au participat la slujba oficiată la Catedrala Episcopală

Biserica Ortodoxă sărbătorește la 1 aprilie 2018, în Duminica a VI-a a Postului Mare, Intrarea Domnului în Ierusalim, sărbătoare care mai este cunoscută ca Duminica Floriilor. În această zi, la Catedrala Episcopală „Adormirea Maicii Domnului” din Soroca, Preasfințitul Ioan, Episcop de Soroca, Vicar mitropolitan, a oficiat Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie. Alături de ierarh a slujit […]