Actualitate

Negresa de post cu merisoare

6320

O negresa de post pufoasă şi foarte gustoasă. Merişoarele îi dau un plus de gust şi savoare.

Ingrediente

2 cani faina
1 cana zahar 
1 cana merisoare
3 linguri cacao
1lingurita praf copt
1 cana apa
1/2 cana ulei
400 gr gem caise

Mod de preparare

Punem intr-un vas ingredientele uscate (faina, cacao, zaharul si praful de copt) Le amestecam si punem apoi gemul, apa si uleiul. Mixam compozitia apoi adaugam merisoarele. Daca nu aveti merisoare le puteti inlocui cu ce va pofteste inima: alune, caise uscate, stafide,nuci, etc. Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptor la foc mediu pana incepe sa se desprinda de mariginile tavii. Lasam sa se raceasca apoi taiem cubulete. Daca doriti puteti face o glazura de cacao pentru ele.


Articole Asemănătoare
6116

Cozonac de post

Un cozonac de post foarte uşor de făcut şi extraordinar de gustos. Ingrediente 500 g de făină 150 g de zahăr 200 ml de apă călduţă 100 ml de ulei 17 g de drojdie 1 lingură de cacao 1 lingură de esenţă de vanilie 1 linguriţă de esenţă de rom 1 linguriţă de scorţişoară Preparare […]

Articole postate de același autor
282

Seri duhovnicești la biserica “Întâmpinarea Domnului”; invitat: Protoiereul Nicolae Ciobanu

„Valoarea şi importanţa Sfintei Scripturi în viaţa duhovnicească,” este tema conferinței zilei de miercuri, 11 octombrie 2017, ora 18.00, de la Biserica «Întâmpinarea Domnului» din incinta USM. Invitatul acestei seri este Protoiereul mitrofor Nicolae Ciobanu, paroh al bisericii “Minunea Sf. Arh. Mihail” din s. Cruglic, r. Criuleni, președintele Sectorului Sinodal Activități Culturale. Sunt invitaţi toţi doritorii!