În Vicariatul de Soroca se înalță un nou locaș de închinare

286

În prima parte a zilei de marți, 18 iunie, Episcopul Ioan al Sorocii, însoțit fiind de către protoiereul Nicolae CRAVEȚ, Secretar al Vicariatului de Soroca a întreprins o vizită în satul Slobozia Nouă din raionul Soroca.

Arhiereul vicar a inspectat lucrările de înălțare a noului locaș de închinare cu hramul în cinstea Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil.

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Mitropolit VLADIMIR, responsabil de edificarea bisericii este protoiereul Mihail SÎRBU, șef de sector din cadrul Protopopiatului Soroca.

Construcția a început în luna aprilie a anului curent, iar creștinii sunt foarte bucuroși și implicați în acest proiect, întrucât în sătucul lor niciodată nu a fost biserică.

Satul Slobozia Nouă din nordul raionului nistrean numără o populație de aproximativ două sute de oameni.

sursa http://ioanmosnegutu.info

Această prezentare necesită JavaScript.


Articole postate de același autor
2640

Diavolul care s-a transformat în înger de lumină

Smerenia este o fapta buna pe care nu o poate avea dracul. Noi postim, dar el nu mananca niciodata; noi ne ostenim, dar el nu sta degeaba; noi citim prin carti, dar el este teolog mare, stie toata Scriptura pe de rost. Orice am face noi, face si el. Una nu face el; nu se […]Urmăriți-ne pe Facebook!