În Vicariatul de Soroca se înalță un nou locaș de închinare

220

În prima parte a zilei de marți, 18 iunie, Episcopul Ioan al Sorocii, însoțit fiind de către protoiereul Nicolae CRAVEȚ, Secretar al Vicariatului de Soroca a întreprins o vizită în satul Slobozia Nouă din raionul Soroca.

Arhiereul vicar a inspectat lucrările de înălțare a noului locaș de închinare cu hramul în cinstea Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil.

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Mitropolit VLADIMIR, responsabil de edificarea bisericii este protoiereul Mihail SÎRBU, șef de sector din cadrul Protopopiatului Soroca.

Construcția a început în luna aprilie a anului curent, iar creștinii sunt foarte bucuroși și implicați în acest proiect, întrucât în sătucul lor niciodată nu a fost biserică.

Satul Slobozia Nouă din nordul raionului nistrean numără o populație de aproximativ două sute de oameni.

sursa http://ioanmosnegutu.info

Această prezentare necesită JavaScript.


Articole postate de același autor
1895

10 greşeli mari pe care taţii le fac în mod curent

Un tată este temelia familiei, izvor de autoritate, liman al bucuriei, siguranţă spirituală şi materială, statornicie a credinţei şi putere a jertfei pentru ceilalţi. Iată 10 greşeli mari pe care taţii le fac în mod curent: 1.Să petreci mai mult timp la lucru şi să laşi fărâmiturile pentru familie. Niciodată nu am auzit un bătrân […]Urmăriți-ne pe Facebook!