
Rețetă mănăstirească de post: Sarmale cu miez de nucă
Pentru 4 porții aveți nevoie de: Ingrediente: 1 kg varză murată, 6 linguri de orez, 3 linguri de arpacaș, 80 gr. miez de nucă, o rădăcină de țelină, 2 morcovi mici, o ceapă mare, 80 ml de ulei, sare, piper, cimbru. Mod de preparare: Varza se lasă în apă rece, la desărat, apoi se clătește, […]

Dacă nu ştii să apreciezi Crucea, nu eşti omul lui Hristos
Dragii mei, Dumnezeu vă aşteaptă pe voi pe care v-a deşteptat, care v-a sensibilizat să înţelegeţi aceste lucruri. Omul îşi găseşte scuze în greşelile celuilalt, se acceptă în defecte unul pe altul şi se împrietenesc – greşeală mare. Tu ai o particularitate a ta, de ce te-ai nivelat cu acela care îţi dă motive să […]






