Biserica noastră din Moldova a fost binecuvântată cu un nou episcop – Preasfinţitul Siluan (Şalari) de Orhei, vicar mitropolitan

1122

În această zi, deosebit de importantă pentru Preasfinţia Voastră, în care prin harul şi mila Bunului Dumnezeu aţi fost hirotonit în treapta de Episcop, ne exprimăm alese sentimente de recunoştinţă şi de mulţumire, pe care le înălţăm, în primul rând, lui Dumnezeu, pentru că a binecuvântat Biserica ţării noastre cu un nou ierarh. 

Activitatea Preasfinţiei Voastre ca slujitor al Bisericii Ortodoxe din Moldova se defineşte cel mai potrivit prin cuvintele Sfântului Apostol Pavel: “Propovăduieşte cuvântul, stăruieşte cu timp şi fără timp…” (II Tim. 4, 2).  Astfel, vă dorim ca şi pe viitor acest îndemn paulin, de a lucra cu timp şi fără timp, să Vă călăuzească viaţa în slujirea şi propovăduirea Cuvântului Domnului şi Mântuitorului nostru Iisus Hristos.

Domnul să Vă dăruiască râvnă în slujirea arhierească și mult ajutor în îndrumarea slujitorilor Bisericii și a credincioșilor ei. Harul Duhului Sfânt să se reverse cu îmbelșugare asupra Preasfinției Voastre, dăruindu-Vă roade alese și binecuvântate!

În numele tuturor colaboratorilor şi cititorilor PP „Altarul Credinţei”, Vă dorim din adâncul sufletului, cu sinceritate, ca Dumnezeu să Vă păzească de-a lungul vieţii, să Vă hărăzească mulţi ani, să Vă dăruiască multă putere, deoarece aveţi de împlinit încă multe lucruri pentru Biserica lui Hristos.

Întru mulţi şi fericiţi ani, Preasfințite Stăpâne!

Echipa PP "Altarul Credinței"


Articolul Precedent
Articole Asemănătoare
966

Evanghelia iubirii: „Cea mai mare poruncă din lege”

În a XV-a duminică după Rusalii, (Porunca cea mai mare din lege) – Preasfinţitul Siluan, Episcop de Orhei, Vicar al Mitropoliei Chișinăului și al întregii Moldove, a oficiat Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie la mănăstirea Curchi. Sfânta Evanghelie din Duminica a XV-a după Rusalii este Evanghelia poruncii celei mai mari, și anume porunca iubirii. Ştim din […]

    Articole postate de același autor
    5545

    Până unde trebuie să ne dăruim atunci când iubim?

    Până unde trebuie să ne dăruim atunci când iubim? Am să vă zic o poveste. O ştiţi, sigur o ştiţi, dar v-o mai zic o dată. Haideţi să vedem, să stabilim împreună care-i limita iubirii în această poveste. Fiţi atenţi. La curtea împăratului Chinei se anunţă gaşca de guvernatori care vin şi îi zic: “Dacă […]    Urmăriți-ne pe Facebook!