Atât timp cât trăiești, ai un milion de opțiuni și ieșiri din anumite situații!

279

Deznădejdea – este atunci când au trecut 40 de zile și tu stai lângă mormântul unui om drag ție și înțelegi că nu este un vis urât, nici măcar o glumă proastă, și că de astăzi va trebui să trăiești la fel ca înainte, doar că fără omul pe care îl iubești.

Tu nu vei putea face nimic pentru a schimba asta, alegerea a fost făcută de sus.

Iată ce este cu adevărat deznădejdea!

Nu sunt acele lucruri precum: nu am un serviciu, m-a lăsat iubitul, iubita este o nenorocită, nu am ce să îmbrac, timpul de afară este urât sau nu am suficienți bani. Atât timp cât trăiești, ai un milion de opțiuni și ieșiri din anumite situații!”

Konstantin Habensky –  nu este doar un actor minunat, dar și un om cu literă mare. În anul 2007 i s-a născut un fecior, după care soția sa a aflat că are cancer. El și-a vândut casa, iar toate onorariile le-a dat pentru tratamentul medical, intrând în datorii. Un an mai târziu, soția lui a murit. De atunci, el trăiește într-un apartament și aproape toate veniturile lui le donează. Până în prezent, actorul rus a salvat de cancer cerebral aproximativ 150 de copii.

sursa http://devorbacutine.eu


Articole Asemănătoare
224

Iinimă de mamă. A murit lăsându-i fiicei nou-născute cadouri pentru fiecare aniversare și pentru fiecare Crăciun, până la 18 ani

Curajul Elisei a rămas acum în mesajele scrise de ea pe pereții casei: „Nu renunța niciodată!!!”, pe oglinda de la baie, și „Mama, împreună vom reuși”, în dormitor. Au rămas în casă, în urma Elisei, și darurile alese de ea pentru micuța Anna. Elisa Girotto avea 40 de ani și locuia în Spresiano, provincia Treviso […]

Articole postate de același autor
766

Nutriţionistul Mihaela Bilic: „Am ajuns să credem că ciorba şi mămăliga cu brânză sunt prea banale, aşa ca adoptăm tot ce vine din exterior”

Medicul nutriţionist Mihaela Bilic a vorbit într-un interviu pentru adevarul.ro despre cât de important este să păstrăm măsura şi bunul-simţ în privinţa alimentaţiei, tocmai pentru a le oferi copiilor noştri şansa construirii unei relaţii pozitive cu mâncarea, pe termen lung. „Cred că dacă ne-am fi păstrat tradiţiile ar fi fost mai bine. Am constatat cu […]