A fost binecuvântat centrul de zi pentru copii „Asterix”

393

De ziua prăznuirii Sfântului Ierarh Nicolae a fost binecuvântat centrul de zi pentru copii "Asterix" din sectorul Buicani al capitalei.

Este un proiect creat pentru a împărtăşi altor copii şi părinţi activităţi care cresc potenţialul creativ al copiilor. Creativitatea este semnul unicitaţii fiecarei persoane şi modul prin care copilul işi dezvolta şi exprima individualitatea. Este abilitatea de a vedea lucrurile în moduri noi, neuzuale. Astfel, acest centru propune diverse activități pentru formarea intelectuală și morală a copiilor, dar și diverse traininguri pentru părinți. 

Serviciul divin a fost oficiat de părintele Octavian Moșin, care a venit cu un cuvânt de felicitare și apreciere pentru munca depusă întru creșterea tinerii generații. 

Această prezentare necesită JavaScript.


Articole postate de același autor
2477

Căutăm mereu o altă cale, deşi singura cale este Domnul Iisus Hristos…

Pocăinţa începe prin faptul că în inima noastră bate, dintr-odată, şi vorbeşte conştiinţa, ne cheamă Dumnezeu şi întreabă: “Încotro mergi? Spre moarte? Oare asta vrei?…” Iar când noi răspundem: “Nu, Doamne! Iartă, miluieşte, mântuieşte!” şi ne întoarcem către El, Hristos ne spune: “Eu te iert! Iar tu, drept mulţumire pentru aceasta, nu din frică, nu […]Urmăriți-ne pe Facebook!