Vasilina – îngerul cu ochi ca cerul, care îndeamnă adulții la bunătate, credință și iubire

2297
Am crede că este un act de curaj să fii părintele unui copil cu necesități speciale. Povestea de mai jos vă va convinge că acești micuți sunt alegerea multora dintre părinții adoptivi. O veți cunoaște pe Vasilina Knutzen - o fetiță adoptată de un cuplu rus-american, stabilit la Moscova. Micuța a venit pe lume fără mânuțe, însă asta nu a privat-o de iubire. Acum, mica eroină inspiră oamenii la credință și dragoste.

Acest înger mic a fost propus spre adopție acum mai bine de un an. În prezent, Vasilina are o familie a ei, iar părinții – Elmira și Chris Knutzen i-au mai oferit și 3 frați, unul dintre care este de asemenea înfiat.

Micuța de un an și jumătate a devenit în scurt timp un mare motiv de bucurie pentru familia Knutzen. Asta, chiar dacă judecata a durat mult timp din cauza faptului că tatăl este american.

„Inițial, zâmbea tot timpul, apoi a început să se alinte, iar asta e bine, însemnând că stresul orfelinatului a trecut. Nici măcar nu era luată în brațe… Copiii fără mâini sau picioare sunt înfiați mult mai rar chiar și decât copiii cu probleme psihice și mentale”, spune mama fetei.

Acum, fiecare dintre cei 3 frați, dar și părinții, o învață pe Vasilina să-și țină echilibrul și să meargă de sine stătător. Fetița merge la o biserică din Moscova alături de întreaga sa familie.

De ce unii copii se nasc fără mâini și picioare? Când aud o asemenea întrebare, spun doar: înseamnă că Dumnezeu vede că tot de ce au nevoie, poate fi realizat și fără mâini. Dumnezeu nu comite greșeli. Extremitățile nu sunt cele mai obligatorii pentru un om. Cel mai important, pentru mine, este ca copiii să înțeleagă că Dumnezeu este Tatăl care îi iubește enorm și se află mereu alături de ei”, adaugă mama fetiței.

sursa ea.md


Articole postate de același autor
465

De la COVID-19 la „coronavirus psihologic și spiritual” (I)

De câteva zile toate mijloacele de informare în masă ne avertizează de pericolul COVID-19. Iată că s-au închis instituțiile de învățământ și se depun eforturi întru identificarea și izolarea persoanelor suspecte de infectare cu noul virus. Ceea ce se întreprinde e ceva firesc și specialiștii din domeniul sănătății ar trebui să-și facă treaba. Problema pe […]