Vă îndemnăm să participați la Pelerinajul Tinerilor în Duminica Sfintei Cruci

475

Tradiționalul Pelerinaj al Tinerilor, care se organizează înaintea Înălțării Sfintei Cruci din luna septembrie, anul trecut a fost amânat pentru data de 27 martie 2022, care coincide cu Duminica Sfintei Cruci.

Astfel, cu binecuvântarea ÎPS Mitropolit Vladimir, tinerii din diverse parohii sunt îndemnați să participe la acest Drum al Crucii, care va fi parcurs pe jos de la biserica cu hramul ”Întâmpinarea Domnului” din incinta USM spre Mănăstirea Sireți.

Pelerinajul va demara la ora 12.00 și va presupune deplasarea spre sediul mitropolitan, unde ÎPS Vladimir va binecuvânta tinerii, iar de acolo timp de câteva ore se va merge spre sfânta mănăstire.

La Mănăstirea Sireți va avea loc închinarea la sfintele moaște și se va săvârși Canonul de pocăință către Mântuitorul.

Pelerinajul Tinerilor este organizat de către Asociația Studenților Creștini Ortodocși, îndemnând tinerii la o viață plină de dragoste jertfelnică pentru Dumnezeu și aproapele.

Participanții sunt rugați să fie îmbrăcați decent, având încălțăminte comodă și cele necesare la drumeție.


Articole postate de același autor
537

Preotul Octavian Moșin – Cetățean de Onoare al comunei Trușeni

Duminică, 5 iunie, un grup de consilieri din cadrul Consiliului Comunal Trușeni a poposit la biserica din satul Dumbrava pentru a-i conferi preotului-paroh din satul Dumbrava prot. Octavian Moșin titlul de ”Cetățean de Onoare” al comunei Trușeni. Dna Margareta Burduja, secretara Consiliului, a dat citire deciziei Nr. 4/10 din 26.05.2022, fiind menționate meritele preotului Octavian […]


Foto