Tămâia naturală topește chisturi de pe ficat, plămâni, rinichi, ovare

12786

Tamaia este rasina unui arbore numit boswellia sacra si este utilizata de secole intregi pentru proprietatile sale antiinflamatorii. Studiile au dovedit ca aceasta distruge celulele canceroase de la nivelul ovarelor.

In plus, substanta face mai eficienta chimioterapia pentru a ucide celulele care, in mod normal, nu raspund la tratamentul chimioterapic. Asadar, specialistii britanici spun ca tamaia ar putea fi utila mai ales in cazurile in care cancerul se dovedeste rezistent la tratamentele clasice si ar putea, de asemenea, sa creasca speranta de viata a pacientelor in stadii avansate de cancer ovarian. 

Tamaia este probabil cel mai puternic si mai cunoscut remediu din medicina populara magica romaneasca. O cura extraordinar de buna, ce topeste chisturile pe ficat, plamani sau rinichi, este cea bazata de tamaie. 

Astfel, in prima saptamana se inghite in fiecare dimineata, pe stomacul gol, un bob de tamaie alba (cat un bob de mazare), invelit in miez de paine (ca sa nu atinga dintii, fiindca formeaza carii). In urmatoarele trei saptamani se procedeaza la fel, dar numai din doua in doua zile. In paralel se beau trei-patru pahare cu ceai de traista-ciobanului inaintea meselor principale si chiar intre mese in loc de apa.

Sursa: bzi.ro


Articole Asemănătoare
5848

Ce ţi-e scris, în frunte ţi-e pus! Se poate schimba aceasta?

Un tânăr neliniştit a venit odată la marele duhovnic al timpurilor noastre, Sfântul Paisie Aghioritul. Nu se putea stăpâni în nici un chip. S-a aflat după aceea că un duhovnic nepriceput, în loc să-i dea un sfat înţelept tânărului, a pus toate problemele şi nenorocirile lui pe seama moştenirii genetice. Din cauza impasului în care […]

Articole postate de același autor
2454

Apariție editorială. Igor Cereteu, Cartea bisericească în mănăstirile din Republica Moldova

Igor Cereteu, Cartea bisericească în mănăstirile din Republica Moldova. Ediție enciclopedică; consultant și red. șt. Andrei Eșanu; resp. ed. Constantin Manolache; Acad. de Științe a Moldovei, Bibl. Șt. Centrală „Andrei Lupan” (Institut), Inst. de Istorie, Chișinău, ÎS „Tipografia Centrală”, 472 p.  Lucrarea include descrierea a 655 de cărți românești de factură religioasă, tipărite în anii […]