Taina Sfântului Maslu pentru grav-bolnavul Vasile, Paracliserul Catedralei Mitropolitane

1156

Având binecuvântarea ÎPS Mitropolit Vladimir și acordul conducerii Institutului de Medicină Urgentă din Capitală, Prot. mitr. Vadim Cheibaș, Secretarul Mitropoliei Moldovei și eclesiarh al Catedralei Mitropolitane, a săvârșit Taina Sfântului Maslu pentru robul lui Dumnezeu, grav-bolnavul Vasile Ghimp, Paracliserul Catedralei, internat în secția de reanimare.

Sf. Malsu este Taina prin care sufletele credincioșilor, atinse de boală, suferință și durere, primesc alinare.

Consiliul parohial al Catedralei Mitropolitane cere în continuare sfintele rugăciuni pentru robul lui Dumnezeu Vasile, care se luptă între viață și moarte.

Oamenii legii au stabilit că, joi la primele ore ale dimineții, în timp ce deschidea Catedrala Mitropolitană, Paracliserul în vârstă de 79 de ani a fost atacat din spate cu un obiect contondent de o persoană necunoscută, fiindu-i cauzate grave leziuni corporale.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media

Sursa: www.mitropolia.md


Articole postate de același autor
862

PS Ignatie: „Fără a idealiza, cred că fiecare femeie creştină este o resursă de iubire, de înţelegere şi, mai ales, de iertare”

„Fără a idealiza, cred că fiecare femeie creştină este o resursă de iubire, de înţelegere şi, mai ales, de iertare”, a spus duminică Episcopul Ignatie al Hușilor. „Nu am spus că femeia creştină este, în mod absolut, cea care întruchipează, întotdeauna şi în fiecare clipă, înţelegerea, iertarea şi dragostea. Este resursă”, a completat ierarhul. „Şi […]


Foto