Startul Campaniei „Ajută un copil să meargă la școală!”: Donează un ghiozdan cu rechizite școlare unui copil din familiile nevoiașe!

1291

Devino eroul unui elev și ajută-l să meargă la școală!

În perioada 15 iulie – 31 august 2021, cu binecuvântarea și purtarea de grijă a ÎPS Mitropolit Vladimir se desfășoară Campania pentru sprijinirea copiilor defavorizați „Ajută un copil să meargă la școală!”, în cadrul căreia se vor aduna ghiozdane cu rechizite școlare pentru copiii proveniți din familiile social-vulnerabile din țară.

An de an, pentru mulți copii începutul anului școlar reprezintă o mare sărbătoare, pentru care se pregătesc și se îmbracă frumos, fiind fericiți și mândri de noul lor ghiozdan plin cu emoții frumoase. Din păcate, există și copii care nu au cu ce merge la școală din lipsa mijloacelor financiare ale familiei din care provin.

În acest sens, venim cu un îndemn la realizarea visului acestor copii prin care eroul poți fi chiar tu, donând un ghiozdan cu rechizite școlare (de ex: 10 caiete de matematică, 10 caiete de l. română, un caiet de muzică, o mapă pentru desen, un penar, un set de creioane colorate, 5 pixuri, acuarelă și 2 pensule, clei uscat, creioane simple, riglă, set de învelitori, radieră, ascuțitoare și altele, la dorință) și ajutându-i să trăiască acele emoții pe care le aveai și tu atunci când îți revedeai colegii la început de an și te lăudai cu lucrurile noi.

Totalizarea campaniei va avea loc pe data de 30 august 2021, iar înmânarea cadourilor se va desfășura în data de 31 august 2021, la Centrul Social-Misionar de la Catedrala Sf. Vineri din Capitală.

Fii eroul unui tânăr călător în lumea cunoștințelor!

Pentru a aduce cadoul, dar și pentru alte detalii Vă suntem la dispoziția Dumneavoastră la adresele: str. Bucureşti, nr. 119, Mitropolia Moldovei, mun. Chişinău și la Centrul Social-Misionar „Icoana Maicii Domnului Bucuria tuturor celor necăjiți” de pe teritoriul Catedralei „Înălțarea Domnului” (Sf. Vineri) din Capitală (mun. Chișinău, str. Grigore Ureche, nr. 58), precum și la numerele de tel. 067223981, 060549909.

Sectorul Sinodal Activitate Socială și Caritate

Sursa: mitropolia.md


Articole postate de același autor
1145

Ansamblul OpenSky la Festivalul Internațional de Muzică Ortodoxă de la Pomorie, Bulgaria

Ansamblul coral OpenSky, din Republica Moldova, Chișinău, a participat, în perioada 3-7 iunie 2022, la cea de-a XVIII-a ediție a Festivalului Internaţional de Muzică ORTODOXĂ „Preasfântă Născătoare – Cuvine-se cu Adevărat”. Evenimentul se desfășoară anual în orașul Pomorie din Bulgaria. Anul acesta în cadrul festivalului au evoluat ansambluri și coruri parohiale din Bulgaria, România, Republica […]