Seri Duhovnicești USM, luni, 19 septembrie – Poveștile și pildele, o pedagogie a lui Dumnezeu

1676

Luni, 19 septembrie, ora 20:00, reîncepem Serile Duhovnicești USM, având-o ca invitată pe jurnalista Adriana Ene, îndrăgita realizatoare a emisiunii Bucuria Poveștilor de la Trinitas TV, într-o discuție de suflet cu tema: Poveștile și pildele, o pedagogie a lui Dumnezeu. Moderator: Pr. Octavian Moșin

Vă așteptăm cu drag să ne urmăriți și să ne adresați întrebări în direct pe pagina de Facebook.

Adriana Ene este și absolventa Școlii Internaționale de Storytelling din cadrul Colegiului Emerson, East Sussex, Anglia, unde a studiat arta povestirii și pe care a absolvit-o în 2018. Spune povești pentru copii, care îi educă, îi bucură și îi învață să fie mai buni și mai înțelepți, dar care sunt la fel de utile și pentru părinți sau pentru maturi, în general, readucându-le zâmbetul pe buze, voioșia în suflet, și vindecându-le răni adânci sau deprinderi greșite încă din copilărie. Căci - nu-i așa - poveștile sunt pedagogice și terapeutice, de cele mai multe ori.

Tematicile și sursele pe care le abordează sunt foarte diverse - pornind de la povești populare românești sau ale altor popoare, dar și de la Viețile Sfinților sau chiar din evenimentele cotidianului.

Vă invităm să vă alăturați acestei călătorii, atât în lumea poveștii, cât și în lumea Povestitorului, pentru a desluși modul în care povestea, fără să mustre sau să sugereze direct un comportament, ne ajută să facem alegeri bune în situațiile de zi cu zi.

Pentru a vedea detalii referitor la eveniment, puteți accesa linkul evenimentului. 


Articole postate de același autor
947

Cimitirul eroilor din Chişinău ar putea intra sub ocrotirea statului | Sunt înhumaţi 500 de soldaţi români

„Cimitirul Eroilor” din Chișinău ar putea fi introdus în Registrul Monumentelor ocrotite de stat, anunţă Infoprut. Proiectul, care a fost iniţiat de trei deputaţi din Republica Moldova, aşteaptă, în prezent, avizul Ministerului Culturii. Deputatul Igor Munteanu, unul dintre iniţiatorii proiectului, a scris pe Facebook că aceasta era singura modalitate de a-i oferi cimitirului statut legal. […]