Seminarul ”Familia este baza națiunii” organizat de către Direcția Generală pentru Protecția Drepturilor Copilului

975

Joi, 17 februarie, 2022, în cadrul Direcției Generale pentru Protecția Drepturilor Copilului, s-a desfășurat un seminar cu tema: „Familia este baza națiunii”, cu participarea specialiștilor principali și a managerilor de centre.

Activitatea a debutat cu cuvântul de salut al șefului DGPDC, domnul Sergiu Oceretnîi.

Părintele Octavian Moșin, parohul bisericii USM „Întîmpinarea Domnului”, a ținut un discurs despre familie, din perspectiva creștină, ca primă celulă a Bisericii și a Societății. A ținut să menționeze care sunt pilonii ce stau la baza familiei, precum și care sunt cauzele crizelor din familiile de astăzi. Părintele a venit și cu câteva soluții duhovnicești la problemele familiei.

Au urmat prezentările doamnei Alla Donțu, regizor, producător și comunicator public, și a domnului Oleg Reuțchi, director A.O. New Hope Moldova.

Scopul seminarului a fost informarea și conlucrarea cu privire la sprijinul și consolidarea familiei.


Articole postate de același autor
1102

„Complexul monahal Japca: Istorie și spiritualitate” de Ion V. Xenofontov. Prezentare de Pr. O. Moșin

Prezentarea lucrării „Complexul monahal Japca: Istorie și spiritualitate” a istoricului Ion Valer Xenofontov de către Octavian Moșin, preot, doctor conferențiar la Facultatea de Istorie și Filosofie, USM.     În acest sens, Vă invităm la o seară duhovnicească împreună cu istoricul Ion Valer Xenofontov. Miercuri, 4 noiembrie, ora 18.00, la biserica USM va fi oficiată […]