Seminarul ”Familia este baza națiunii” organizat de către Direcția Generală pentru Protecția Drepturilor Copilului

592

Joi, 17 februarie, 2022, în cadrul Direcției Generale pentru Protecția Drepturilor Copilului, s-a desfășurat un seminar cu tema: „Familia este baza națiunii”, cu participarea specialiștilor principali și a managerilor de centre.

Activitatea a debutat cu cuvântul de salut al șefului DGPDC, domnul Sergiu Oceretnîi.

Părintele Octavian Moșin, parohul bisericii USM „Întîmpinarea Domnului”, a ținut un discurs despre familie, din perspectiva creștină, ca primă celulă a Bisericii și a Societății. A ținut să menționeze care sunt pilonii ce stau la baza familiei, precum și care sunt cauzele crizelor din familiile de astăzi. Părintele a venit și cu câteva soluții duhovnicești la problemele familiei.

Au urmat prezentările doamnei Alla Donțu, regizor, producător și comunicator public, și a domnului Oleg Reuțchi, director A.O. New Hope Moldova.

Scopul seminarului a fost informarea și conlucrarea cu privire la sprijinul și consolidarea familiei.


Articole postate de același autor
698

Întâlnirea Episcopatului Bisericii Ortodoxe din Moldova cu Sanctitatea Sa Kiril, Patriarhul Moscovei și al Întregii Rusii

6 mai 2021, în Duminica Sfintelor Femei Mironosițe, după Sfânta Liturghie, a avut loc întâlnirea Episcopatului Bisericii Ortodoxe din Moldova cu Sanctitatea Sa Kiril, Patriarhul Moscovei și al Întregii Rusii. La evenimentul care sa petrecut în Catedrala Patriarhală „Hristos Mântuitorul” din orașul Moscova, au participat: Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe din Moldova ÎPS Vladimir, Mitropolit al Chișinăului […]


Foto