Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir a vizitat Academia de Teologie Ortodoxă și Seminarul Teologic Ortodox „Sf. Ierarh Gavriil” din Chișinău

1647

Miercuri, 16 februarie, Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir a vizitat Academia de Teologie Ortodoxă și Seminarul Teologic Ortodox „Sf. Ierarh Gavriil” din Chișinău.

Mitropolitul Vladimir a fost întâmpinat  de către Prorectorul Academiei de Teologie Ortodoxă, Prot. mitr. Vetcisalv Cazacu, corpul profesoral, studenți și seminariști.

În cadrul vizitei, Întâistătătorul a fost familiarizat cu lucrările de renovare a unor săli de studii ale instituției.

Lucrările efectuate în această perioadă nu au afectat activitatea zilnică a studenților și a cadrelor didactice.

La final, în Paraclisul Școlilor Teologice, Mitropolitul Vladimir a oferit distincţii persoanelor care au contribuit la ducerea la bun sfârşit a lucrărilor efectuate, după cum urmează:

  • dl Nicolae Ionichi – Directorul general al companiei de construcții „Inamstro” – Ordinul „Meritul bisericesc”, de gradul III.
  • dl Vitalie Verejan – Directorul economic al companiei de construcții „Inamstro” – Ordinul „Meritul bisericesc”, de gradul III.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media,

Sursa: mitropolia.md


Articole postate de același autor
1677

Sfințenia părinților este cel mai bun mod de a crește copii întru Hristos

A fi părinte nu se poate reduce la strategii şi tehnici, pentru că tocmai comportamentul nostru este dascălul cel mai eficient. Şi de aceea este aşa de important să ne fa­cem timp să învăţăm şi să citim despre cum să fii un părin­te bun, pentru că felul cum te porţi faţă de copilul tău, zi […]