Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir a vizitat Academia de Teologie Ortodoxă și Seminarul Teologic Ortodox „Sf. Ierarh Gavriil” din Chișinău

519

Miercuri, 16 februarie, Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir a vizitat Academia de Teologie Ortodoxă și Seminarul Teologic Ortodox „Sf. Ierarh Gavriil” din Chișinău.

Mitropolitul Vladimir a fost întâmpinat  de către Prorectorul Academiei de Teologie Ortodoxă, Prot. mitr. Vetcisalv Cazacu, corpul profesoral, studenți și seminariști.

În cadrul vizitei, Întâistătătorul a fost familiarizat cu lucrările de renovare a unor săli de studii ale instituției.

Lucrările efectuate în această perioadă nu au afectat activitatea zilnică a studenților și a cadrelor didactice.

La final, în Paraclisul Școlilor Teologice, Mitropolitul Vladimir a oferit distincţii persoanelor care au contribuit la ducerea la bun sfârşit a lucrărilor efectuate, după cum urmează:

  • dl Nicolae Ionichi – Directorul general al companiei de construcții „Inamstro” – Ordinul „Meritul bisericesc”, de gradul III.
  • dl Vitalie Verejan – Directorul economic al companiei de construcții „Inamstro” – Ordinul „Meritul bisericesc”, de gradul III.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media,

Sursa: mitropolia.md


Articole postate de același autor
750

Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir a avut o discuție cu Preacuvioasa Egumenă Epistemia, stareța Mănăstirii Suruceni

Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir a avut, la data de 2 septembrie 2021, o discuție duhovnicească la Reședința mitropolitană cu Preacuvioasa Egumenă Epistemia (Goncearenco), stareța Mănăstirii „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din Suruceni. Egumena Epistemia a relatat Întâistătătorului despre activitatea duhovnicească a obștii și despre etapele de realizare a lucrărilor de restaurare şi renovare a mai multor obiective […]


Foto