Reprezentanții A.O. ”Ștefan cel Mare și Sfânt” în vizită de familiarizare la Reședința Mitropoliei Moldovei

837

23.06.2017. ÎPS Mitropolit Vladimir a primit astăzi, în vizită de familiarizare, reprezentanții A.O. ”Ștefan cel Mare și Sfânt”.

În discuțiile purtate, interlocutorii au opinat asupra identificării unor direcții concrete de cooperare pe domenii de comunicare și promovare a evenimentelor de valoare istorică și eclesială

Vlădica Vladimir și-a exprimat dorința pentru fortificarea unui parteneriat, confirmând deschiderea totală spre o colaborare trainică și axată pe acțiuni comune de lucru.

În acest sens, PS Ioan, Episcop de Soroca, Vicar mitropolitan, prezent la discuție, a venit cu propunerea ca tinerii din cadrul Asociației ”Ștefan cel Mare și Sfânt” să se implice în evenimente organizate de Direcția mitropolitană în perioada 1 – 31 iulie a.c., declarată luna comemorativă Sf. Binecredincios Voievod Ștefan cel Mare. În această perioadă în cuprinsul Bisericii Ortodoxe din Moldova se vor organizeze diverse activităţi pastoral-misionare tematice: festivaluri, concerte, mese rotunde, conferințe, etc.

La final tinerii i-au înmânat Mitropolitului un tablou cu binecredinciosul voievod Ștefan cel Mare și Sfânt.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media


Articole postate de același autor
1983

19 Sfaturi practice pentru o stare liniștită în lumea de astăzi!

1. Fii mulțumit! Nu fi iritat. 2. Fii credincios! Fii credincios familiei tale, prietenilor tăi, țării tale, credinței tale, Dumnezeului tău. 3. Fii disciplinat! Disciplina este cea mai bună motivație. 4. Roagă-te. Dimineața, seara, în drum, înainte de culcare, în rutieră sau la volan, aduți aminte de Dumnezeu, și El numaidecît își va aduce aminte de tine! 5. Liniștește-te! Totul […]