PS Ioan, Episcop de Soroca a săvârșit slujba de sfințire a 12 microbuze școlare

778

Joi, 31 august 2017, PS Ioan, Episcop de Soroca, Vicar al Mitropoliei Moldovei a săvârșit slujba de sfințire a 12 microbuze școlare donate școlilor din raionul Soroca de către Guvernul României.

Alături de Episcopul Sorocii, la slujba de sfințire s-a rugat Prot. mitr. Nicolae Craveț, Protopop de Soroca și secretar al Vicariatului Soroca.

La eveniment au onorat cu prezența: Președintele raionului Soroca, Dl Ghenadie Muntean, directori de licee și gimnazii, precum și colaboratori ai Direcției Învățământ Soroca.

Microbuzele care vor transporta elevii sunt vopsite într-o culoare galbenă, au lămpi de semnalizare şi inscripţii speciale. Autovehicule dispun de 17 locuri disponibile, inclusiv unul pentru şofer, iar 16 locuri sunt pentru elevi.

Sursa: http://ioanmosnegutu.info/


Articole Asemănătoare
938

Duminica Fiului Risipitor la Catedrala Episcopală din Soroca

PS Ioan, Episcop de Soroca, Vicar al Mitropoliei Moldovei a oficiat în Duminica Fiului Risipitor Sfânta şi Dumnezeiasca Liturghie, la Catedrala Episcopală „Adormirea Maicii Domnului” din orașul Soroca. După slujbă, Episcopul Sorocii, a adresat celor prezenţi un cuvânt de învăţătură în care a tâlcuit pericopa evanghelică duminicală de la Luca 15, 11-32, ce istoriseşte Pilda […]

Articole postate de același autor
4090

„Părinte, eu nu mai vin niciodată la biserică…”

Un tânăr merge la preotul paroh și îi spune: – Părinte, eu nu mai vin niciodată la biserică. Preotul îl întrebă: – Poți să-mi spui care este motivul? Tânărul îi răspunde: – Dumnezeule! Aici văd o femeie care bârfește despre altă femeie; domnul din față nu citește bine; cei din cor se ceartă încontinuu; în […]