PS Ioan, Episcop de Soroca a săvârșit slujba de sfințire a 12 microbuze școlare

858

Joi, 31 august 2017, PS Ioan, Episcop de Soroca, Vicar al Mitropoliei Moldovei a săvârșit slujba de sfințire a 12 microbuze școlare donate școlilor din raionul Soroca de către Guvernul României.

Alături de Episcopul Sorocii, la slujba de sfințire s-a rugat Prot. mitr. Nicolae Craveț, Protopop de Soroca și secretar al Vicariatului Soroca.

La eveniment au onorat cu prezența: Președintele raionului Soroca, Dl Ghenadie Muntean, directori de licee și gimnazii, precum și colaboratori ai Direcției Învățământ Soroca.

Microbuzele care vor transporta elevii sunt vopsite într-o culoare galbenă, au lămpi de semnalizare şi inscripţii speciale. Autovehicule dispun de 17 locuri disponibile, inclusiv unul pentru şofer, iar 16 locuri sunt pentru elevi.

Sursa: http://ioanmosnegutu.info/


Articole Asemănătoare
1634

A trecut la Domnul protoiereul mitrofor Nicolae Panas

În această dimineaţă, 5 martie 2018, a trecut la cele veşnice părintele protoiereu mitrofor Nicolae Panas, clericul bisericii „Sf. Mare Mucenic Dimitrie” din orașul Soroca. ÎPS Mitropolit Vladimir a transmis un mesaj de condoleanțe: Am primit cu tristeţe vestea trecerii din această viaţă a părintelui Nicolae Panas, de la biserica „Sf. Mare Mucenic Dimitrie” din Soroca. În aceste […]

Articole postate de același autor
3301

Pe mamă n-o face nașterea, ci creșterea cea bună…

Părinții creștini, Vasile și Emilia, sunt o pildă tuturor părinților în educația morală a copiilor lor, percepută ca o îndatorire importantă. În mod special mama Emilia și bunica Macrina le cheamă pe toate mamele să se îngrijească de creșterea copiilor „întru învățătura și mustrarea Domnului”, pentru că educația creștină cultivă și mântuiește sufletele oamenilor. De […]