Procesiunea tinerilor și concertul dedicat Întâlnirii Tinerilor Ortodocși din cuprinsul Episcopiei de Ungheni și Nisporeni

259

Duminică, 4 septembrie, 2022, cu binecuvântarea și susținerea Înaltpreasfințitului PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, a fost organizată Întâlnirea Tinerilor Ortodocși din cuprinsul Episcopiei de Ungheni și Nisporeni.

După ce tinerii s-au prezentat la Catedrala Episcopală din mun. Ungheni, unde au fost înregistrați, ascultând Sfânta Liturghie.

După încheierea Sfintei Liturghii, mulțimea tinerilor prezenți, în număr de aproape o mie de tineri, între vârsta de 14-30 ani, în frunte cu Înaltpreasfinția Sa și prot. Vadim COROSTINSCHI, Secretarul Eparhial, Președintele Asociației Tinerilor Ortodocși din Moldova și Președintele Sectorului Eparhial, Activitate Pastorală cu tineretul, au pornit într-o procesiune organizată spre Palatul de Cultură din mun. Ungheni.

Înainte de a se intra în sala Palatului de Cultură, toți participanții au servit din copioasa masă pregătită generos de Stareții și Starețele Sfintelor Mănăstiri din cuprinsul Episcopiei de Ungheni și Nisporeni.

După aceasta, înainte de începerea conferinței dedicate acestei întâlniri a tinerilor, a avut loc un concert, susținut cu mult profesionalism de Brio Sonoris, care au prezentat un frumos program artistic, interpretând frumoase cântări autohtone, dedicate tinerilor și mamelor, cântece prin care au fost transmise frumoase mesaje creștine și morale.

Sursa: episcopia-ungheni.md


Articole postate de același autor

Foto