Preotul Octavian Moșin – Cetățean de Onoare al comunei Trușeni

585

Duminică, 5 iunie, un grup de consilieri din cadrul Consiliului Comunal Trușeni a poposit la biserica din satul Dumbrava pentru a-i conferi preotului-paroh din satul Dumbrava prot. Octavian Moșin titlul de ”Cetățean de Onoare” al comunei Trușeni.

Dna Margareta Burduja, secretara Consiliului, a dat citire deciziei Nr. 4/10 din 26.05.2022, fiind menționate meritele preotului Octavian Moșin în dezvoltarea comunei, pentru care a fost propus și acceptat în unanimitate drept cetățean de onoare.

Decizia a fost înmânată de către dl Ghenadie Nedreaga, primar interimar al comunei Trușeni, menționând rodnica activitate a părintelui și parteneriatul între diverse instituții sociale din comună și biserica din Dumbrava pe parcursul a două decenii.

 


Articole postate de același autor
392

300 de ani de la nașterea Sfântului Cuviosului Paisie Velicicovski de la Neamț

Ajută-ne, Cuvioase Părinte Paisie să împlinim poruncile lui Hristos, și, împreună cu cetele cerești, roagă-te pentru părinții noștri ierarhi, preoți și călugări, pentru mame și copii, pentru cei care sunt în suferințe și în nevoi, pentru toți dreptcredincioșii creștini și pentru pacea Bisericii lui Hristos, ca să ne acopere de tot răul cu harul Preasfintei […]