Părintele Dan Damaschin, Moş Crăciun pentru 7.000 de copii

1162

Campania „Grăuntele de iubire” a Părintelui Dan Damaschin s-a încheiat cu succes. Datorită clericului, 7.000 de copii au primit daruri în contextul apropierii Sărbătorii Naşterii Domnului.

Într-o postare publicată pe Facebook, Părintele Damaschin mulţumeşte tuturor celor care au contribuit la reuşita acestui proiect.

Părintele, care nu e la prima campanie de acest gen, a explicat pentru DC News care este cheia succesului pentru o astfel de acţiune.

„Sunt doar un om cu limite care a fost rânduit de Dumnezeu să se afle într-un loc cu foarte multe persoane încercate, mame bolnave cu foarte mulți copii acasă, mame abandonate de soți chiar în cele mai grele clipe ale vieții, atunci când ar trebui să fie cel mai fericite, vorbim aici despre momentele sarcinii și nașterii”.

„Pentru că Dumnezeu m-a rânduit să mă aflu într-o astfel de realitate mai grea, trebuie să găsesc și soluții față de problemele lor, pe lângă sfaturi duhovnicești și rugăciuni”.

„Am constatat faptul că mai frumos vorbești unui om despre Dumnezeu atunci când l-ai îmbrăcat, când l-ai spălat, când i-ai dat de mâncare. În urmă cu 14 ani, am plecat la drum cu câțiva copii ai mamelor care se aflau în Maternitate”.

Părintele Damaschin Dan este preot la Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie „Cuza Vodă” Iași şi este cunoscut pentru acţiunile sale în plan social-filantropic.

Foto credit: Facebook / Dan Damaschin


Articole postate de același autor

Foto