O fată, de obicei, când renunţă la feciorie înainte de nuntă, o face pentru că se teme să nu fie părăsită de iubit

3916

Doamne ajută, maică!
Am o întrebare, dacă se poate. Dacă o fată a sărutat un băiat, mai este fecioară? Sau şi-a pierdut-o?

Aştept răspunsul. Vă mulţumesc anticipat.

Maria
*

Da, fetita mea dragă, este fecioară dacă a făcut doar asta. Dar este o fecioară care deja ştie de bărbat, care deja are gândul la bărbat. Şi dacă nu se opreşte acum, riscul să-şi piardă în curând fecioria este foarte mare, iar pierderea va fi şi mai mare, pentru că această cădere aduce cu ea multă, multă amărăciune şi durere. De ce ?

Pentru că o fată, de obicei, când renunţă la feciorie înainte de nuntă, o face pentru că se teme să nu fie părăsită de iubit, sau pentru că îl crede pe acesta că asta e iubirea, sau pentru că priveşte fecioria ca pe un handicap care ar împiedica-o să se bucure de viaţă.

Mai niciodată nu face astea din plăcerea erotică. Cele care o fac din plăcere, nici nu suferă imediat din cauza acestui păcat. Plăcerea le menţine multă vreme într-o stare de acord al minţii cu păcatul, le oferă o “ideologie” care le îndreptăţeşte. Ele nici nu au motive să scrie pe acest site. Ele vor ajunge aici, mai târziu, abia când idolul plăcerii îşi va arăta colţii! Şi nici atunci nu va fi târziu, dacă Îl vor căuta pe Domnul şi se vor înnoi în mintea şi în inima lor prin pocăinţă curată.
Acum însă, eu mă refer la copilele care îşi pierd fecioria ca pe un obiect lipsit de valoare, din neştiinţă sau prostie copilărească. Aici copiii, mai ales fetiţele, sunt victime ale mentalităţii ucigaşe a lumii acesteia.
Pentru voi mă rog acum, pe voi vă îmbrăţişez şi pe voi vă rog să mă iertaţi că nu ştiu să vă ajut mai mult!

Te îmbrăţişez, fetiţa mea dragă, şi te mai aştept.
Cu drag,
M. Siluana

sfintiiarhangheli.ro


Articole Asemănătoare
7323

Când (nu) se poate săvârşi Cununia

După cum se ştie, Cununia nu poate fi săvârşită în zilele şi perioadele de post [deşi Canonul 52 Laodiceea vorbeşte doar despre Patruzecime], dar nici atunci când Biserica este în zile sau perioade festive, cum ar fi: ajunul şi zilele Praznicelor Împărăteşti, Săptămâna Luminată [cf. Canonul 66 Trulan] şi perioada dintre Naşterea şi Botezul Domnului […]

Articole postate de același autor
3130

Plictiseala e o modă franțuzească

Nu-mi mai amintesc dacă la Cehov sau la alt clasic rus am dat cîndva de un personaj care nu înțelegea cum e să te plictisești, zicînd că plictiseala e o modă franțuzească. Omul nostru sănătos și încărcat de trebi nu a știut de plictiseală, iar lenea a fost văzută întotdeauna ca o rușine, alături de […]