Minunea Sfântului Arhanghel Mihail. Liturghie arhierească în parohia „Sfântul Dimitrie” din Soroca

1238

Sâmbătă, 19 septembrie 2020, de ziua prăznuirii minunii celei mari ce s-a făcut de către Sfântul Arhanghel Mihail la Colose în Frigia, Preasfințitul Ioan, Episcop de Soroca, Vicar mitropolitan, a săvârșit Sfânta Liturghie în biserica „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie” din municipiul Soroca.

În dimineața zilei, Episcopul Sorocii a fost întâmpinat de către parohul bisericii și secretar al Vicariatului de Soroca, Protoiereul mitrofor Nicolae Craveț, alături de confrați împreună-slujitori și de enoriașii parohiei.

După slujbă, Preasfințitul Ioan a adresat un mesaj de felicitare Protoiereului Nicolae, cu ocazia împlinirii a 20 de ani de slujire la Altarul Domnului.

În cuvântul său, părintele Nicolae a mulțumit arhiereului, slujitorilor și enoriașior pentru felicitări și participarea la jertfa euharistică.

Sursa: ioanmosnegutu.info


Articole postate de același autor
3896

Preoteasa Maria Angheluș are nevoie de sprijin pentru a i se salva viața

Preoteasa Maria Angheluș din s. Negrești, r. Strășeni are nevoie de ajutorul fiecăruia dintre noi pentru a putea lupta cu boala grea ce-i poate fi fatală. Doamna preoteasă în vârstă de 36 de ani, mamă a 4 copii a fost diagnosticată cu o forma agresivă de cancer. Costurile la care se vor ridica toate intervențiile […]