Minunea Sfântului Arhanghel Mihail. Liturghie arhierească în parohia „Sfântul Dimitrie” din Soroca

880

Sâmbătă, 19 septembrie 2020, de ziua prăznuirii minunii celei mari ce s-a făcut de către Sfântul Arhanghel Mihail la Colose în Frigia, Preasfințitul Ioan, Episcop de Soroca, Vicar mitropolitan, a săvârșit Sfânta Liturghie în biserica „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie” din municipiul Soroca.

În dimineața zilei, Episcopul Sorocii a fost întâmpinat de către parohul bisericii și secretar al Vicariatului de Soroca, Protoiereul mitrofor Nicolae Craveț, alături de confrați împreună-slujitori și de enoriașii parohiei.

După slujbă, Preasfințitul Ioan a adresat un mesaj de felicitare Protoiereului Nicolae, cu ocazia împlinirii a 20 de ani de slujire la Altarul Domnului.

În cuvântul său, părintele Nicolae a mulțumit arhiereului, slujitorilor și enoriașior pentru felicitări și participarea la jertfa euharistică.

Sursa: ioanmosnegutu.info


Articole postate de același autor
679

Părintele Teodor Balanuț – Exemplu de smerenie, bunătate și hărnicie | Mesajul de condoleanțe al Mitropolitului Vladimir

Am aflat cu întristare vestea trecerii din această viaţă a părintelui Teodor Balanuț, în vârstă de 91 de ani, cleric de onoare a Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”. Părintele Teodor s-a născut la data de 07.06.1929, în prima parte a vieții sale fiind pe lângă Mănăstirea Suruceni, unde în timpul stăreției PC Arhim. Iosif (Gargalîc) a […]


Foto