Minunea Sfântului Arhanghel Mihail. Liturghie arhierească în parohia „Sfântul Dimitrie” din Soroca

223

Sâmbătă, 19 septembrie 2020, de ziua prăznuirii minunii celei mari ce s-a făcut de către Sfântul Arhanghel Mihail la Colose în Frigia, Preasfințitul Ioan, Episcop de Soroca, Vicar mitropolitan, a săvârșit Sfânta Liturghie în biserica „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie” din municipiul Soroca.

În dimineața zilei, Episcopul Sorocii a fost întâmpinat de către parohul bisericii și secretar al Vicariatului de Soroca, Protoiereul mitrofor Nicolae Craveț, alături de confrați împreună-slujitori și de enoriașii parohiei.

După slujbă, Preasfințitul Ioan a adresat un mesaj de felicitare Protoiereului Nicolae, cu ocazia împlinirii a 20 de ani de slujire la Altarul Domnului.

În cuvântul său, părintele Nicolae a mulțumit arhiereului, slujitorilor și enoriașior pentru felicitări și participarea la jertfa euharistică.

Sursa: ioanmosnegutu.info


Articole postate de același autor
371

Predica Pr. Ilie Cleopa la Duminica a VIII-a după Rusalii – Înmulţirea pâinilor

“Nu trebuie să se ducă; dați-le voi să mănânce“ (Matei, 14, 16).   Iubiți credincioși, În Sfânta Evanghelie de astăzi vedem cum Domnul nostru Iisus Hristos a hrănit peste cinci mii de oameni numai cu cinci pâini și doi pești. Căci mergând prin Galileea, vestea tuturor cuvântul mântuirii, fiind înconjurat de o mare mulțime de […]