Mesajul de felicitare al Înaltpreasfinţitului Mitropolit Vladimir, adresat Preacuviosului Arhimandrit Irinarh (Costru) la aniversarea a douăzeci și patru ani de Stăreție

571

Înaltpreasfințitul VLADIMIR, Mitropolit al Chișinăului și al Întregii Moldove a adresat la 9 decembrie 2021, un cuvânt de felicitare Preacuviosului Arhimandrit Irinarh (Costru), Stareț al Mănăstirii „Adormirea Maicii Domnului” din Țigănești cu aniversarea a 24 ani de Stăreție.

Preacuvioșia Voastră,

Domnul V-a ales să fiți conducătorul spiritual al Mănăstirii „Adormirea Maicii Domnului” din Țigănești începând cu data de 09. 12. 1997, ascultare pe care o îndepliniți cu multă sârguință și dăruire până în prezent.

Iată că ați ajuns cu pace şi în deplină sănătate la cei douăzeci și patru ani de când, din Mila Dunului Dumnezeu ați fost ales Stareț al Sfintei Mănăstiri Țigănești.

Hotărârea şi bunele intenţii ale Preacuvioșiei Voastre ne fac să credem că şi în continuare Ve-ţi munci cu aceiaşi râvnă pentru binele şi propășirea Bisericii Drept-măritoare, lucru pentru care ne şi rugăm Mântuitorului, ca să Vă întărească şi să Vă înţelepţească pentru a plini  lucrarea cea bineplăcută.

Fie ca sfintele bucurii tainice ale lucrării pentru Dumnezeu și pentru oameni, împlinite în slujirea responsabilă și jertfelnică pe care o arătați, să se pogoare în sufletul și viața Preacuvioșiei Voastre dăruindu-Vă roade alese și binecuvântate!

Vă aducem sincerele noastre felicitări şi urări de bine, dorindu-Vă deplină sănătate trupească şi sufletească, precum şi ani mulţi și binecuvântați întru toate cele bune şi de folos, Vă asigurăm de aleasa noastră preţuire şi deplinul respect.

Cu gânduri alese și arhierești binecuvântări,

†  VLADIMIR,

MITROPOLIT AL CHIȘINĂULUI ȘI AL ÎNTREGII MOLDOVE


Articole postate de același autor
829

Sfinții Apostoli Petru și Pavel serbați în biserica cu același hram din s. Zastînca, r. Soroca

Luni, 12 iulie 2021, de ziua prăznuirii Sfinților Apostoli Petru și Pavel, Preasfințitul IOAN, Episcop de Soroca, Vicar mitropolitan, a săvârșit Sfânta Liturghie în biserica cu același hram din satul Zastînca, raionul Soroca. La Vohodul mic, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Mitropolit VLADIMIR, parohul bisericii, preotul Liviu CERNEI a fost decorat cu dreptul de a purta Crucea […]


Foto