Mesaj de felicitare pentru părintele Nicolae Jelihovschi

33520

Cu ocazia celei de-a 40 aniversări, echipa PP ,,Altarul Credinței’’ aduce calde felicitări părintelui Nicolae Jelihovschi, celui care inspiră generația tânără să Îl cunoască și să Îl iubească pe Dumnezeu, trăind credința prin faptă.

Neobositului semănător al cuvântului dumnezeesc prin cântec, teatru, poezie îi dorim mulți ani, cu binecuvântare cerească, înconjurat de enoriași și apropiați.

Multă lume are un gând bun, un gând de recunoștință pentru acest vlăstar demn al dinastiei Jelihovschi. Am spicuit un buchet de urări senine, cu plecăciune mulțumind părintelui Nicolae pentru muncă, pentru dăruire și slujire cu dragoste.

Preacucernice  Părinte Nicolae,

Astăzi, în zi frumoasă de mai, când pământul e inundat de mireasma florilor, vă aducem sincere felicitări cu ocazia împlinirii în cunună a celei de-a 40 flori. Înălțăm o rugă către bunul Dumnezeu ca să vă binecuvinteze viața, familia, casa cu multă sănătate, răbdare și liniște sufletească.

  Vă mulțumim că semănați în inimile noastre cu credință, că mențineți necontenit focul dragostei, pentru lucrurile sfinte, că ne-ați demonstrat ce este discernământul, hărnicia, evlavia, modestia și dăruirea de sine.Vă iubim, vă respectăm,vă apreciem.

La Multi Ani, Bunului nostru Părinte!

Cu drag, AEMCO și corul “Buna Vestire”

###

Preotul Nicolae Jelihovschi, căruia Dumnezeu i-a dat suflet și trup în Sălcuța Căușenilor, e leaganul mai multor talente. Aceasta pentru că Dumnezeu e generos, iar Părintele Nicolae e capabil de a mări darul divin.

El a facut din cuvânt catedră și vers, din mișcarea stelei – colind, din suflete dispersate – cor. Atunci când pe acestea toate le-a unit la un loc a ieșit Sfinta Treime.

Pentru ea Părintele a împletit coroană din 40 de flori vii, adică ani, și anii au trei culori de bază – ale Nădejdei, Credinței și Dragostei.

Să-ți vedem, Cucernice, îndoită și întreită coroana !!!

Cu mult respect:

Echipa managerială a L.T . “Meșterul Manole”

 

***

Nu sunt cuvinte din destul ca să pot reda întreaga mea dragoste, mulțumire și recunoștință. Dragul meu prieten și Părinte! Am căutat aceste cuvinte peste tot, în adâncul mării și sub fiecare nor, în mărgăritare și raze de soare, dar le-am găsit, cum se și cuvine, în suflet. Astăzi, într-o zi atît de frumoasă și binecuvântată, zic binecuvântată, pentru că în ea s-a născut un înger, vă aduc sincerele mele felicitări și urări de bine. Țin să vă mulțumesc din suflet pentru tot: pentru dragoste și căldură, pentru încredere și susținere, pentru bunătate și înțelegere, pentru faptul că de ani buni faceți parte din viața mea.Vă doresc o viață ușoară și un viitor luminos, să vă crească copiii frumoși și înțelepți precum și sunteți, să aveți parte de multe realizări și împliniri deosebite și tot ce vă doriți să obțineți ușor și cu încredere. Vă mulțumesc că m-ați ajutat să am parte de cei mai frumoși ani de liceu. Să știti că oriunde mă va duce drumul vieții, eu voi păstra vie amintirea dvs. și clipele deosebite pe care le-am trăit alături. Să vă păzească bunul Dumnezeu și să vă ajute în continuare să realizați lucruri frumoase și de valoare. Mă închin pînă la pămînt și va spun un mare MULȚUMESC! Meritați tot ce e mai bun pe acest pămînt, cei mai buni prieteni și oameni de încredere pe care să-i aveți întotdeauna alături. Rugați-vă, Părinte, pentru mine și nu mă dați nicicând uitării.

La mulți și fericiți ani!!!

 Cu mult drag, Doinița Grajdean!

***

Domnule Nicolae, Pentru mine sunteți perfecțiunea de la simțire pînă la găndire.Cu adevărat sunteți născut un rege ce poartă pe frunte o coroană în conținutul căreia e mai mult aur decît argint. Să ne trăiți și să nu conteniți a-i stropi cu raza dragostei pe cei care vă înconjoară.

 Livia Ciobanu, profesor de limbă și literatură romînă

 

***

Mult stimate părinte Nicolae, vă mulțumesc pentru toată susținerea și ajutorul oferit. Vă doresc multă sănătate și realizări frumoase, să vă ajute domnul Dumnezeu în tot ceea ce faceți. La mulți ani!

Iraida Creangă elevă în cl. XI-a ,,A"

***

În această zi specială pentru Sfinția Voastră, vă aducem sincere felicitări și urări de sănătate și bucurii spirituale, însoțite de carisme venite din salba credinței, cingătoarea răbdării și toiagul nădejdii; izvor nesecat de dragoste și cucernicie, din care să împărțiți câte un strop și nouă – Fiilor Duhovnicești din toată lumea.

Mulțumind Bunului Dumnezeu că ne-ați fost trimis în cale, dorim să vă transmitem cele mai sincere gânduri de felicitare cu prilejul zilei de naștere a Sfinției Voastre! Vă urăm multă sănătate, fericire, bucurii duhovnicești, demnitate și statornicie în slujirea bisericii, amintind de cuvintele Sfintului Apostol Luca “să fie cu multă grijă, pentru că Preoția este lucrarea Duhului Sfânt”. (Fapte XX, 28)

Așa deci, Doamne Iisuse Hristoase – Scump Mântuitor, care ești Totul în Toate și Toate prin Tine, deschide stăvila cerului și plouă peste duhovnicul nostru belșug de har și-i dăruiește lui mulți și fericiți ani !!!

Cu drag și imbrățișare în Hristos:

Alexei Bacal

La mulţi şi binecuvântaţi ani!


Articolul Următor
Articole Asemănătoare
2379

Mesaj de felicitare adresat ÎPS Mitropolit Vladimir, cu prilejul prăznuirii sfântului ocrotitor

Cu prilejul prăznuirii Sfântul Cneaz Vladimir Întocmai cu Apostolii, ocrotitor spiritual al Înaltpreasfinţiei Voastre, permiteţi-ne de a Vă adresa alese urări de sănătate şi bucurii duhovnicești, pace și mult har de la Mântuitorul nostru Iisus Hristos! Hristos-Dumnezeul nostru, pentru rugăciunile Sfântul Cneaz Vladimir, să Vă dăruiască ajutorul Său sfânt pe drumul slujirii arhierești, pentru a ne fi încă mulți ani […]

Articole postate de același autor
4143

Sunt plin de mândrie şi iubire de sine…

Sunt plin de mândrie şi iubire de sine. Toate faptele mele afirmă următorul lucru: văzând în mine ceva bun, doresc să-l scot la iveală sau să mă proslăvesc în faţa altora, sau să mă îndulcesc înăuntrul meu. Deşi în afară arăt oarecare smerenie, totuşi o atribui propriilor mele puteri şi mă socot în faţa altora […]