Liceul Teoretic „Petru Rareș” din Soroca la ceas aniversar

904

Vineri, 26 octombrie 2018, Preasfințitul episcop Ioan al Sorocii a participat la manifestarea prilejuită de jubileul de 75 de ani ai Școlii medii moldovenești nr.1 din Soroca, care acum 20 de ani a obținut statut de liceu, astfel, numindu-se Liceul Teoretic „Petru Rareș”.

La acest eveniment festiv au participat protoiereul Nicolae CRAVEȚ, protopop și secretar al Vicariatului Soroca, Dl Ghenadie MUNTEAN, președintele raionului Soroca, Dl Victor SĂU, primar al municipiului Soroca, directori de instituții, profesori, elevi, părinți și absolvenți.

Episcopul Ioan împreună cu soborul de preoți a sfințit sălile de clasă ale școlii, apoi a urmat programul cultural-artistic, dar și mesajele de felicitare ale invitaților.

Arhiereul Sorocii a rostit cuvânt de învățătură și felicitare în adresa corpului didactic și a învățăceilor, după care l-a decorat pe Dl Dionisie MITROFAN, Directorul liceului cu ordinul „Meritul bisericesc”, gr.III.

În Liceul Teoretic „Petru Rareș” din municipiul Soroca, este predată disciplina obțională Religie de către protoiereul Vadim PATRINICA.

Sursa: http://ioanmosnegutu.info/


Articole postate de același autor
1904

Lansarea paginilor Facebook a campaniei „Luna pentru viață 2016” pentru orașele organizatorice: Ungheni, Nisporeni, Hîncești și Călărași

 Episcopia de Ungheni și Nisporeni în parteneriat cu Asociația Tinerilor Ortodocși din Moldova, sunt ca organizatori a activităților ce marchează promovarea familiei și a vieții în luna martie și anume: Luna pentru viață 2016 – Pentru viață, pentru femeie, pentru familie, care va avea ca punct culminant Marșul pentru viață 2016 – Pentru viață, pentru femeie, pentru familie, organizat sâmbătă, […]


Foto