La Sfânta Mănăstire Ciuflea au fost întâmpinate alese sfințenii – Moaștele Sfintei Fericitei Matrona și a Sfântului Ierarh Spiridon al Trimitundei

324

În seara zilei de vineri, 28 februarie, la Sfânta Mănăstire Ciuflea din Chișinău au fost întâmpinate alese sfințenii – Moaștele Sfintei Fericitei Matrona și a Sfântului Ierarh Spiridon al Trimitundei.

La procesiunea de întâmpinare a participat soborul preoțesc și obștea Mănăstirii, precum și numeroși credincioși din municipiul Chișinău, dar și din alte localități ale țării.

A urmat slujba Privegherii, în timpul căreia creștinii alături de slujitorii Altarului Domnului au înălțat rugăciuni, cerând de la acești doi minunați Sfinți ai Ortodoxiei mijlocire către Mila și mângâierea cea mare, care este Hristos Dumnezeu.

Cu prilejul acestui eveniment important din viața Bisericii, dar și a Hramului Mănăstirii Ciuflea, Duminica, 1 martie, la Sfânta Mănăstire este așteptat, Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe din Moldova, ÎPS Mitropolit Vladimir, care va oficia Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie.

Sfântă Fericită Matrona și Sfinte Ierarhe Spiridon, rugați-Vă lui Dumnezeu pentru noi!

Sursa: http://ciuflea.md/


Articole postate de același autor
12111

Pr. Constantin Necula: „Nicio notă nu reprezintă cu adevărat ce știe un copil”

Terminați cu frica. Noi nu ne pierdem copiii niciodată. Copiii ne sunt dați de Dumnezeu oricum cu împrumut. Ei sunt ai lui Hristos. Nu-l puteți înlocui pe Hristos în convertirea lui. Tot ce putem noi face este să asistăm cu demnitate, cu motoarele pornite, la întoarcerea copilului nostru, indiferent unde merge. Să știți că s-ar […]