La Sfânta Mănăstire Ciuflea au fost întâmpinate alese sfințenii – Moaștele Sfintei Fericitei Matrona și a Sfântului Ierarh Spiridon al Trimitundei

201

În seara zilei de vineri, 28 februarie, la Sfânta Mănăstire Ciuflea din Chișinău au fost întâmpinate alese sfințenii – Moaștele Sfintei Fericitei Matrona și a Sfântului Ierarh Spiridon al Trimitundei.

La procesiunea de întâmpinare a participat soborul preoțesc și obștea Mănăstirii, precum și numeroși credincioși din municipiul Chișinău, dar și din alte localități ale țării.

A urmat slujba Privegherii, în timpul căreia creștinii alături de slujitorii Altarului Domnului au înălțat rugăciuni, cerând de la acești doi minunați Sfinți ai Ortodoxiei mijlocire către Mila și mângâierea cea mare, care este Hristos Dumnezeu.

Cu prilejul acestui eveniment important din viața Bisericii, dar și a Hramului Mănăstirii Ciuflea, Duminica, 1 martie, la Sfânta Mănăstire este așteptat, Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe din Moldova, ÎPS Mitropolit Vladimir, care va oficia Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie.

Sfântă Fericită Matrona și Sfinte Ierarhe Spiridon, rugați-Vă lui Dumnezeu pentru noi!

Sursa: http://ciuflea.md/


Articole postate de același autor
2851

„Sufletul meu tânjește după Tine și Te caut cu lacrimi”

Ziua toată și noaptea întreagă sufletul meu se îngrijește de Tine, Doamne, Te caut pe Tine. Duhul Tău mă atrage să Te caut și amintirea Ta veselește mintea mea. Sufletul meu Te-a iubit și se bucură că Tu ești Dumnezeul și Domnul meu, și tânjesc după Tine până la lacrimi. Chiar dacă totul ar fi frumos în […]