La Mănăstirea Căpriana a avut loc Festivalul Pascal cu genericul: „Pentru Tine, Doamne”

924

Miercuri, 27 aprilie 2022, în incinta Sfintei Mănăstiri Căpriana, pentru a III-a oară, a avut loc Festivalul Pascal cu genericul: „Pentru Tine, Doamne” care este la a IX-a ediție.

Evenimentul s-a desfășurat cu binecuvântarea IPS Vladimir, Mitropolit al Chișinăului și al întregii Moldove, cu purtarea de grijă a Starețului Sfintei Mănăstiri Căpriana și Protopop al bisericilor din raionul Strășeni PC Arhimandrit FILARET (Cuzmin).

La acest festival care are ca scop promovarea tradițiilor și valorilor creștine, specifice sărbătorilor pascale au participat coruri de copii, ansambluri vocale, selectate în colaborare cu Direcția de Învățământ Strășeni.

Toți participanții au fost menționați cu daruri de Învierea Domnului.

Protopopiatul Strășeni,

Sursa: mitropolia.md


Articole postate de același autor
977

„Bogații au sărăcit și au flămânzit, dar cei ce-L caută pe Domnul nu se vor lipsi de tot binele.” Duminica a XXII-a după Rusalii la Mănăstirea Suruceni

Cât se înşală oamenii care caută fericirea departe de ei înşişi, în ţări străine şi în călătorii, în bogăţie şi în slavă, în marile averi şi desfătări, în plăceri şi în opulenţă, în toate aceste deşertăciuni al căror sfârşit este amărăciunea. Înălţarea castelului fericirii în afara inimii noastre se aseamănă cu zidirea clădirii sau cu […]