La Mănăstirea Căpriana a avut loc Festivalul Pascal cu genericul: „Pentru Tine, Doamne”

640

Miercuri, 27 aprilie 2022, în incinta Sfintei Mănăstiri Căpriana, pentru a III-a oară, a avut loc Festivalul Pascal cu genericul: „Pentru Tine, Doamne” care este la a IX-a ediție.

Evenimentul s-a desfășurat cu binecuvântarea IPS Vladimir, Mitropolit al Chișinăului și al întregii Moldove, cu purtarea de grijă a Starețului Sfintei Mănăstiri Căpriana și Protopop al bisericilor din raionul Strășeni PC Arhimandrit FILARET (Cuzmin).

La acest festival care are ca scop promovarea tradițiilor și valorilor creștine, specifice sărbătorilor pascale au participat coruri de copii, ansambluri vocale, selectate în colaborare cu Direcția de Învățământ Strășeni.

Toți participanții au fost menționați cu daruri de Învierea Domnului.

Protopopiatul Strășeni,

Sursa: mitropolia.md


Articole postate de același autor
1610

Predică la Duminica a VII-a după Rusalii – Vindecarea a doi orbi şi a unui mut din Capernaum – IPS Irineu Pop-Bistriţeanul

Credinţa ne dă stabilitate şi sens. Dreptmăritori creştini, Gândurile noastre se îndreaptă acum spre Ţara Sfântă, unde Hristos tămăduia bolile şi-i îndemna pe toţi să aibă credinţă în Dumnezeu. Pe cei doi orbi care L-au rugat să-i vindece, Iisus i-a întrebat: „Credeţi că pot să fac Eu aceasta?”. Când ei au răspuns: „Da, Doamne!”, Mântuitorul […]