La Mănăstirea Căpriana a avut loc Festivalul Pascal cu genericul: „Pentru Tine, Doamne”

149

Miercuri, 27 aprilie 2022, în incinta Sfintei Mănăstiri Căpriana, pentru a III-a oară, a avut loc Festivalul Pascal cu genericul: „Pentru Tine, Doamne” care este la a IX-a ediție.

Evenimentul s-a desfășurat cu binecuvântarea IPS Vladimir, Mitropolit al Chișinăului și al întregii Moldove, cu purtarea de grijă a Starețului Sfintei Mănăstiri Căpriana și Protopop al bisericilor din raionul Strășeni PC Arhimandrit FILARET (Cuzmin).

La acest festival care are ca scop promovarea tradițiilor și valorilor creștine, specifice sărbătorilor pascale au participat coruri de copii, ansambluri vocale, selectate în colaborare cu Direcția de Învățământ Strășeni.

Toți participanții au fost menționați cu daruri de Învierea Domnului.

Protopopiatul Strășeni,

Sursa: mitropolia.md


Articole postate de același autor
660

Duminica a XXIV-a după Pogorârea Sfântului Duh, la Catedrala Episcopală „Adormirea Maicii Domnului” din Soroca

La data de 22 noiembrie, Duminica a XXIV-a după Pogorârea Sfântului Duh, Preasfințitul Ioan, Episcopul Sorocii, Vicar mitropolitan a liturghisit la Catedrala Episcopală „Adormirea Maicii Domnului” din municipiul Soroca. Biserica a rânduit ca astăzi, la Sfânta Liturghie, să fie citit textul evanghelic care ne prezintă Învierea fiicei lui Iair, dar şi vindecarea unei femei cu […]


Foto