La Chișinău a avut loc Festivalul Internațional de Muzică Corală ”A ruginit frunza din vii” ediția a XV-a

289

În perioada 20-23 octombrie, anul curent, Asociația Muzical – Corală din Moldova a organizat Festivalul – Concurs Internațional de Muzică Corală ”A ruginit frunza din vii” ediția a XV-a.

Președintele Asociației Muzical Corale doamna Elena Marian a adunat peste 30 colective muzicale din Republica Moldova, Spania, Filipine, Ucraina şi România pentru participare.

În cele patru zile în care s-a petrecut Festivalul, publicul a savurat plăcerea audierii muzicii corale în incinta Muzeului de Etnografie și Istorie Naturală din Chișinău, Muzeului Național de Istorie a Moldovei, și Sala cu Orgă.

La deschiderea evenimentului a fost prezent Protoiereul mitrofor Nicolae Ciobanu, președintele Sectorului Sinodal Activități Culturale al Mitropoliei Chișinăului și a Întregii Moldove, care a transmis cuvântul de binecuvântare al Înaltpreasfințitului Vladimir, Mitropolitul Chișinăului și al Întregii Moldove.

Părintele Nicolae a înmânat dnei Elena Marian, președintele Festivalului ”A ruginit frunza din vii” o diplomă de recunoștință din partea Mitropoliei și a mulțumit organizatorilor pentru frumoasa colaborare.

Sectorului Sinodal Activități Culturale,

Sursa: mitropolia.md


Articole postate de același autor
4669

O soție înțeleaptă își ajută soțul să fie „bărbat adevărat”

Unele soții se plâng că bărbații lor nu știu să fie cap de familie, să ia decizii, să se comporte bărbătește. Este posibil ca ei chiar să nu știe cum să facă acest lucru, pentru că nu au fost învățați sau nu au avut un model sănătos. Alteori, chiar soțiile sunt cele care nu le […]