ÎPS Părinte Mitropolit Vladimir a primit la Reședința mitropolitană vizita Primarului general al municipiului Chișinău, Dl Ion Ceban

400

Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Vladimir a primit la Reședința mitropolitană marți, 30 august 2022, vizita Primarului general al municipiului Chișinău, Dl Ion Ceban.

În cadrul discuției, dl Primar a venit cu un mesaj de felicitare la adresa Înaltpreasfinției Sale și i-a mulțumit pentru buna îndrumare a creștinilor pe care îi păstorește sub Sfântul Omofor deja mai bine de 3 decenii, timp în care, istoria țării și a bisericii a fost scrisă și tipărită așa cum este astăzi, în pace și armonie.

Întâistătătorul a mulțumit dl-ui Primar pentru buna conlucrare între Biserica Ortodoxă din Moldova și IP Primăria mun. Chișinău dorind ca și în continuare instituțiile statului și Biserica să lucreze într-o bună armonie pentru cetățenii ei.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media

Sursa: mitropolia.md


Articole postate de același autor
574

Țara Sfântă: Mozaic din secolul al VI-lea descoperit intact lângă Ierihon

O biserică bizantină din secolul al VI-lea, cu un mozaic elaborat pe podea, a fost descoperită în zona Ierihonului, cel mai vechi oraș cunoscut din istorie. Administrația civilă din Cisiordania intenționează să mute clădirea și să o expună într-un muzeu de la Ma’ale Adumim, în Deșertul Iudeei. Experții au declarat că biserica era încă folosită în […]