ÎPS Mitropolit Vladimir i-a fost conferit Titlul de Onoare al Ministerului Afacerilor Interne

458

Marți, 18 decembrie 2018, în cadrul unei întrevederi oficiale, cu prilejul aniversării a XXVIII-a de la formarea Poliției Republicii Moldova, Dl Alexandru Jizdan, Ministru al Afacerilor Interne, i-a conferit ÎPS Părinte Mitropolit Vladimir Titlul de Onoare al Ministerului Afacerilor Interne, în semn de recunoștință pentru activitatea prodigioasă de formare moral-spirituală și aportul la educarea tinerei generații, precum și pentru contribuția la realizarea obiectivelor prioritare ale Ministerului Afacerilor Interne.

Secretarul mitropolitan, Prot. mitr. Dr Vadim Cheibaș a fost distins cu „Crucea pentru merit” de clasa II-a, iar, un grup de preoți militari au primit Medalia „Pentru cooperare”.

În cadrul acestei întâlniri, Ministrul Afacerilor Interne a adus alese mulțumiri Mitropolitului Vladimir și clerului, din numele efectivului MAI pentru activitatea activitatea pastoral-misionară în rândurile angajaților MAI, profesionalism și dedicație.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media, www.mitropolia.md


Articole postate de același autor
4356

Sa nădăjduim, dar nu exagerat

O femeie, care obişnuia să meargă la biserică şi se credea cuvioasă, era ţinută de patima mândriei, dispreţuindu-şi semenii şi îndreptăţindu-se în acestea prin cuvintele: „Dumnezeu singur îmi ajunge, iar eu nu nădăjduiesc spre om.” Dar Dumnezeu a vrut s-o tămăduiască şi i-a trimis o „doctorie” destul de amară. Astfel, într-o bună zi, pe când […]