ÎPS Mitropolit Vladimir a avut o întrevedere cu ÎPS Sava, Arhiepiscop de Tiraspol și Dubăsari

1061

Joi, 1 aprilie 2021, ÎPS Mitropolit Vladimir a avut o întrevedere cu ÎPS Sava, Arhiepiscop de Tiraspol și Dubăsari.

În cadrul discuțiilor, Înaltpreasfințitul Sava a prezentat Întâistătătorului starea lucrurilor cu privire la respectarea normelor epidemiologice și măsurile de protecție sanitară împotriva COVID-19 în Eparhia de Tiraspol și Dubăsari.

Mitropolitul Vladimir a catalogat situația epidemiologică actuală ca fiind îngrijorătoare și a făcut un apel la colaborare și susținere reciprocă.

În urma întrevederii s-a convenit asupra continuării dialogului în vederea identificării de comun acord a formulelor optime pentru stăvilirea extinderii pandemiei în parohiile din cadrul BOM.

În aceeași ordine de idei, Arhiepiscopul Sava a enunțat disponibilitatea de a îndemna clerul și enoriașii din Eparhia de Tiraspol și Dubăsari să respecte cu strictețe regulile de protecție sanitară în spațiul public și în timpul sfintelor slujbe.

 

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media,

Sursa: mitropolia.md


Articole postate de același autor
878

Episcopul Ioan al Sorocii a participat la festivitatea Ultimului sunet în cadrul Instituțiilor Publice Liceul Teoretic „Petru Rareș” și Liceul Teoretic „Constantin Stere” din municipiul Soroca

Marți, 31 mai 2022, am participat la festivitatea Ultimului sunet în cadrul Instituțiilor Publice Liceul Teoretic „Petru Rareș” și Liceul Teoretic „Constantin Stere” din municipiul Soroca. În timpul evenimentului solemn, PS Ioan a adresat mesaj de felicitare elevilor, profesorilor și părinților cu prilejul încheierii anului de studii, urându-le absolvenților succese binecuvântate la examenele de bacalaureat. […]