”Gala Laureaților – 2017” la Liceul Teoretic „Boris Dânga” din or. Criuleni

1477

La sfârșitul anului de studii, în sala de festivități a Liceului Teoretic ,,Boris Dânga” din or. Criuleni s-a desfășurat ”Gala laureaţilor - 2017”.

La eveniment au fost prezenţi nu doar premianţii concursurilor raionale, republicane, internaţionale, ci şi părinți, colegi, cadre didactice. La festivitate au fost prezenți mai mulți oaspeți de onoare, printre care și Preşedintele raionului Criuleni, dl Vitalie Rotaru, Primarul or. Criuleni, dl Dumitru Simon, Părintele Ioan Ţuţuianu. Administrația instituției și oaspeții au apreciat înalt performanțele elevilor care au dus faimă liceului în raion, în țară și peste de hotarele ei.

LT ”Boris Dânga” va susține şi încuraja şi în continuare elevii talentați şi le va oferi posibilități de realizare tuturor celor care-şi vor dori să continue să persevereze și să obțină noi realizări deosebite. Aceste succese reprezintând meritul elevilor, părinților și al profesorilor, asigurându-le tinerilor calea spre un viitor de succes.

”Gala Laureaților” a devenit o bună tradiție pentru această instituție, în acest an fiind încununată de cuvinte de laudă, gânduri frumoase, diplome și o bună dispoziție. 

Felicitări tuturor premianţilor, părinților și cadrelor didactice!

 


Articole postate de același autor
921

ITO 2018: A fost anunţat programul evenimentului

Evenimentul se va desfăşura în perioada 6-9 septembrie 2018 şi va reuni peste 3.000 tineri din țară și din străinătate. În ziua de 6 septembrie va avea loc deschiderea oficială a întâlnirii, devenită deja tradiție, unde vor fi prezentate delegațiile din toate eparhiile și țările. A doua zi este destinată workshopurilor. Voluntarii facilitatori și moderatori […]