”Gala Laureaților – 2017” la Liceul Teoretic „Boris Dânga” din or. Criuleni

2392

La sfârșitul anului de studii, în sala de festivități a Liceului Teoretic ,,Boris Dânga” din or. Criuleni s-a desfășurat ”Gala laureaţilor - 2017”.

La eveniment au fost prezenţi nu doar premianţii concursurilor raionale, republicane, internaţionale, ci şi părinți, colegi, cadre didactice. La festivitate au fost prezenți mai mulți oaspeți de onoare, printre care și Preşedintele raionului Criuleni, dl Vitalie Rotaru, Primarul or. Criuleni, dl Dumitru Simon, Părintele Ioan Ţuţuianu. Administrația instituției și oaspeții au apreciat înalt performanțele elevilor care au dus faimă liceului în raion, în țară și peste de hotarele ei.

LT ”Boris Dânga” va susține şi încuraja şi în continuare elevii talentați şi le va oferi posibilități de realizare tuturor celor care-şi vor dori să continue să persevereze și să obțină noi realizări deosebite. Aceste succese reprezintând meritul elevilor, părinților și al profesorilor, asigurându-le tinerilor calea spre un viitor de succes.

”Gala Laureaților” a devenit o bună tradiție pentru această instituție, în acest an fiind încununată de cuvinte de laudă, gânduri frumoase, diplome și o bună dispoziție. 

Felicitări tuturor premianţilor, părinților și cadrelor didactice!

 


Articole postate de același autor
2466

Icoana Maicii Domnului „Grabnic Ascultătoare” a fost adusă spre închinare la biserica „Sfânta Treime” din comuna Grătieşti

Zeci de oameni s-au adunat astăzi la biserica „Sfânta Treime” din comuna Grătieşti pentru a se închina Icoanei Maicii Domnului „Grabnic Ascultătoare”. Obiectul de cult are peste 130 de ani şi a fost adus din Ucraina. Se crede că sfânta icoană vindecă bolile şi ajută femeile care nu pot naşte copii. „Mă rog pentru nepoţi, pentru copii, că am […]