”Gala Laureaților – 2017” la Liceul Teoretic „Boris Dânga” din or. Criuleni

2160

La sfârșitul anului de studii, în sala de festivități a Liceului Teoretic ,,Boris Dânga” din or. Criuleni s-a desfășurat ”Gala laureaţilor - 2017”.

La eveniment au fost prezenţi nu doar premianţii concursurilor raionale, republicane, internaţionale, ci şi părinți, colegi, cadre didactice. La festivitate au fost prezenți mai mulți oaspeți de onoare, printre care și Preşedintele raionului Criuleni, dl Vitalie Rotaru, Primarul or. Criuleni, dl Dumitru Simon, Părintele Ioan Ţuţuianu. Administrația instituției și oaspeții au apreciat înalt performanțele elevilor care au dus faimă liceului în raion, în țară și peste de hotarele ei.

LT ”Boris Dânga” va susține şi încuraja şi în continuare elevii talentați şi le va oferi posibilități de realizare tuturor celor care-şi vor dori să continue să persevereze și să obțină noi realizări deosebite. Aceste succese reprezintând meritul elevilor, părinților și al profesorilor, asigurându-le tinerilor calea spre un viitor de succes.

”Gala Laureaților” a devenit o bună tradiție pentru această instituție, în acest an fiind încununată de cuvinte de laudă, gânduri frumoase, diplome și o bună dispoziție. 

Felicitări tuturor premianţilor, părinților și cadrelor didactice!

 


Articole postate de același autor
5810

Un cuvânt spus cu dragoste face din lup mieluşel

Multe neînţelegeri şi certuri pornesc de la faptul că oamenii se jignesc unii pe alţii, îşi provoacă durere în suflet şi de aceea suferă. Un cuvânt spus cu dragoste face din lup mieluşel. În familie trebuie să vorbim cu mult calm. Îmi aduc aminte de un caz din viaţa familiei Fericitului Augustin. Mama lui era […]


Foto